Vi kan byta batteri på din iPad i Göteborg!

Känns det som att din iPad får slut på batteri nästan direkt efter du har laddat den? – Då kan det vara dags att byta batteri på din iPad i Göteborg.

Precis som de flesta elektroniska produkter så är iPadens batteri är dess viktigaste funktion. Om du inte kan ladda den så kan du helt enkelt inte använda den när batteriet väl tar slut. Din iPads batteri har oftast en livslängd på några år, sedan börjar det hålla mindre och mindre ström och måste därför laddas allt oftare. 

Om du upplever att din iPads batteri laddas ut fortare än förr så kan det vara bra att kika på surfplattans batteriinställningar för att se vilka program och appar det är som drar ur batteriet så fort. I många fall är det appar som du inte använder för stunden, men som är på i bakgrunden och som också kopplar upp sig mot nät eller Bluetooth, vilket i sin tur drar onödig laddning. Förutom att kontrollera vilka appar som drar ur ditt batteri så kan du även ta en titt på surfplattans batterihälsa. Om fliken ”maximal kapacitet” visar under 80% så är det dags att byta batteri på din iPad i Göteborg.

byta batteri iPad Göteborg

Våra experter är bäst på att byta batteri på iPad

Det är inte lätt att byta ut ett iPad batteri eftersom Apple designar sina produkter på ett sådans sätt så att dem bara kan öppnas med ansträngning och skicklighet. Men det betyder absolut inte att du behöver köpa en ny iPad när batteriet börjar ta slut. Vi på Speedy Phone Fix kan snabbt och smidigt byta batteri på din iPad i Göteborg!

Kom in till våran butik i Allum Köpcentrum så kan ett av våra proffs snabbt och smidigt byta batteri på din iPad i Göteborg. Har din iPad skärm gått sönder eller behöver du byta batteri på din iPad Air 2? Har du en trasig iPad men vet inte vad som är fel med den? Kom bara in till någon av våra butiker med din iPad så kan vi genomföra en felundersökning. Efter felsökningen återkommer vi med en rapport samt pris för att laga din iPad. Vi utför reparationer på alla sorters iPads med originaldelar och kan även laga din iPhone om du önskar.