Behöver du byta iphone batteri i Göteborg?

Dags att byta batteri på din iPhone i Göteborg?

Behöver du byta batteri på din iphone i Göteborg? Känns det som att din iPhone får slut på batteri nästan direkt efter du har laddat den? – Då kan det vara dags att byta batteri på din iPhone i Göteborg.

I princip alla elektroniska produkter drivs av ström eller batterier av olika slag. iPhones är definitivt inget undantag. Om en iPad eller smartphone saknar elektricitet så fungerar dess andra funktioner såklart inte och går inte att använda mobilen överhuvudtaget. 

Kom in till oss så kan du byta batteri på din iphone i Göteborg till bra pris!  Sanningen är att batterier oftast har en relativt kort livslängd på bara några år. Oftast går det inte mer än 2-3 år innan du märker att du måste ladda allt oftare och oftare. Har du testat att byta batteri på iphone själv? Det är inte lätt kan vi lova. Detta beror på att Apple bygger sina produkter på så vis att dem bara kan öppnas upp med extrem ansträngning och finess från ett proffs. Du kanske undrar om du ska köpa en ny mobil istället när batteriet börjar förlora kraft? Nej, du behöver såklart inte köpa en sprillans ny iPhone bara för att dess batteri börjar ge upp. Kom in till oss istället så hjälper vi med att byta batteri på din iphone i Göteborg – både snabbt och smidigt!

byta batteri iphone göteborg

Varför ska du byta iphone batteri?

Batterier klassas som en så kallad förbrukningsvara och blir såklart mindre och mindre kraftig ju längre batteriet används inuti telefonen. Efter en viss period så blir batteriet gammalt och då accelererar batteriets så kallade impedans. Ett batteri som har en väldigt hög impedans kan således inte generera bra mängd med kraft till enheten vilket gör att mobilens prestationsförmåga försämras eller riskerar att slockna direkt. Efter 500 laddningscykler ska din iPhone eller iPad kunna laddas till 80% av sin ursprungliga kapacitet. Med tanke på hur mycket man använder sin mobil och surfplatta så innebär detta att användaren oftast upplever en försämrad batteritid efter cirka 2-2,5 år. Först då börjar det bli dags att byta batteri på din iPhone i Göteborg!

Utöver batteribyte är skärmarna oftast utsatta för stora risker. Är din skärm sprucken sedan länge? Då är du välkommen att göra ett iPhone skärmbyte hos en av våra butiker, vi finns bland annat i Örebro, Borlänge och Eskilstuna mm.

byta iphone batteri göteborg

Låt oss reparera din mobil eller surfplatta i Göteborg

Som vi nämnt så utför vi mycket mer än iPhone reparationer. Vi kan bland annat reparera andra sorters smartphones som tex. Samsung, Huawei, LG mm. Vi kan även hjälpa dig om du behöver reparera din surfplatta, MacBook eller iMac.

Om du upplever att din iPads batteri laddas ut fortare än tidigare så kan det vara bra att kika på surfplattans batteriinställningar. Där kan du se vilka program och appar det är som drar ur batteriet så fort. I många fall är det appar som du inte använder för stunden, men som är på i bakgrunden och som också kopplar upp sig mot nät eller Bluetooth, vilket i sin tur drar onödig laddning. Förutom att kontrollera vilka appar som drar ur ditt batteri så kan du även ta en titt på din batterihälsa. Om fliken ”maximal kapacitet” visar under 80-85% så är det dags att byta batteri på din iPad.

Vi på Speedy Phone Fix kan enkelt och smidigt byta batteri på din iPhone eller iPad. Har din iPad skärm gått sönder eller behöver du byta batteri på din iPad Air 2? Har du en trasig iPad men vet inte vad som är fel med den? Kom in till någon av våra butiker med din iPad till oss så ser vi till att göra en felundersökning. Låt oss hjälpa dig med att byta ditt iPhone batteri i Göteborg – snabbt, smidigt och billigt.

Så i korta drag, kika efter nedanstående varningstecken när det blir dags att börja byta batteri på din iPhone:

  • Batteriet laddar ur snabbt
  • Du kan inte starta din mobil 
  • Batteriet är slitet på grund av en fuktskada eller dylikt
  • Mobilen stängs av till och från

Vanliga frågor och svar om batteribyte

Vi kan byta batteri på de flesta iPhone modeller på marknaden. Oavsett om du har en iPhone 6 eller en ny iPhone 12 till exempel.

Kostnaden för att byta batteri på din iPhone varierar beroende på vilken iPhone modell du har. Titta i prisplistan för varje iPhone modell, annars kan du ringa oss så berättar vi mer.

Du ska byta ditt batteri när du känner att det laddar ur för snabbt eller att du upplever problem med laddningen exempelvis.

Ett iPhone batteri kan hålla relativt länge men brukar oftast behövas bytas ut efter ca 2 år. Detta är för att de då börjar laddar ur betydligt fortare än tidigare.