Behöver du byta iphone batteri i Göteborg?

Dags att byta batteri för iphone i Göteborg?

Behöver du byta batteri för iphone i Göteborg? Alla kan känna ibland att iPhone får totalt slut på batteri – även fast du precis laddade den. Då bör du nog byta batteri så snabbt som möjligt.

I princip alla elektroniska produkter drivs av ström eller batterier av olika slag. iPhones är definitivt inget undantag. Så att din iPhone’s batteri är något du bör vara rädd om. Om en iPad eller iPhone saknar elektricitet så fungerar dess andra funktioner såklart inte och det blir omöjigt att använda mobilen över huvudtaget. Kom in till oss så kan du byta batteri på din iphone i Göteborg till bra pris!  Sanningen är att batterier oftast har en relativt kort livslängd på bara några korta år. Det går dock inte mer än 1-2 år innan du märker att du måste ladda allt oftare och oftare. Har du testat att byta batteri på iphone själv? Det är inte lätt kan vi lova. Detta beror på att Apple bygger sina produkter på så vis att dem bara kan öppnas upp med extrem ansträngning och finess från ett proffs. Du kanske undrar om du ska köpa en ny mobil istället när batteriet börjar förlora kraft? Nej, du behöver såklart inte köpa en sprillans ny iPhone när batteriet börjar sina. Kom in till oss så kan du byta batteri på din iphone i Göteborg – både snabbt och smidigt utan kö!

Batterier klassas som en så kallad förbrukningsvara och blir såklart mindre och mindre kraftig ju längre batteriet används inuti telefonen. Efter en viss period så blir batteriet gammalt och då accelererar batteriets så kallade impedans. Ett batteri som har en väldigt hög impedans kan således inte generera bra mängd med effekt till enheten vilket gör att mobilens prestationsförmåga försämras eller riskerar att slockna direkt. Efter 500 laddningscykler ska din iPad kunna laddas till 80% av sin ursprungliga kapacitet. Med tanke på hur mycket man använder sin surfplatta så  innebär detta att användaren oftast upplever en försämrad batteritid efter cirka 2-2,5 år. Först då börjar det bli dags att byta batteri på sin iPhone!

Utöver batteribyte är skärmarna oftast utsatta för stora risker. Är din skärm sprucken sedan länge? Då är du välkommen att göra ett iphone skärmbyte hos oss i t.ex. Malmö, Göteborg och Örebro.

byta batteri iphone göteborg

Om du upplever att din iPads batteri laddas ut fortare än förr så kan det vara bra att kika på surfplattans batteriinställningar för att se vilka program och appar det är som drar ur batteriet så fort. I många fall är det appar som du inte använder för stunden, men som är på i bakgrunden och som också kopplar upp sig mot nät eller Bluetooth, vilket i sin tur drar onödig laddning. Förutom att kontrollera vilka appar som drar ur ditt batteri så kan du även ta en titt på din batterihälsa. Om fliken ”maximal kapacitet” visar under 80-85% så är det dags att byta batteri på din iPad.

Vi på Speedy Phone Fix kan enkelt och smidigt byta batteri på din iPad. Har din iPad skärm gått sönder eller behöver du byta batteri på din iPad Air 2? Har du en trasig iPad men vet inte vad som är fel med den? Kom in till någon av våra butiker med din iPad till oss så ser vi till att göra en felundersökning. Efter felsökningen återkommer vi med en rapport samt pris för att laga din iPad. Vi utför reparationer på alla sorters iPads med originaldelar och kan även laga din iPhone om du önskar.

info@speedyphonefix.se 073 066 66 03