Dags att byta batteri på din iPhone?

Efter ett tag kan det kännas som att ditt iPhone batteri förlorar kraft, det blir frustrerande då batteriet i din iPhone inte håller hela dagen längre. Detta är ett vanligt problem många upplever, speciellt när de har haft sin iPhone i några år. Som tur är går det bra att byta batteriet i iPhone och det går rätt snabbt om man låter ett proffs hantera det. Om du ska byta batteri på din iPhone och vill se till att det görs rätt så är det bäst att låta det utföras av en kunnig reparatör. Vi på Euronics Speedy Phone Fix hjälper dig byta batteri på iPhone samt utför övriga reparationer snabbt och smidigt och till ett riktigt bra pris!

Byta ditt iPhone batteri?

Ju mer du använder din iPhone så slits batteriets hälsa med tiden. Efter ungefär 2 år är det många som märker av en sämre batteritid på t.ex. sin iPhone 13 eller iPhone 12. Du har själv möjlighet att kontrollera din iPhones batteri genom att gå in på inställningar och sedan batteri. Om det står “service” eller hälsan är under 80% så kan det vara dags att byta batteri på din iPhone.

Euronics Speedy Phone Fix utför snabba reparationer samt skärmbyte på iPhone som görs av riktiga proffs. Vi satsar många av våra resurser på att utbilda vår personal, och på så sätt kan de ge dig bästa möjliga service. Vi erbjuder batteribyte på iPhone direkt i alla våra butiker samt många andra typer av mobiler från 299 kr. Nästan alla reparationer som är klassade som våra övriga tjänster är klara på mindre än 30 minuter.

Nu har du bytt batteri på din iPhone – hur får du det att hålla så länge som möjligt?​

Att förlänga livet på din iPhones batteri så länge som möjligt är smart för både din plånbok och miljön. Det finns några knep som kan bidra till att göra så att batteriets hälsa försvagas så lite som möjligt, och på så sätt behöver inte du byta din iPhones batteri lika ofta. Bland det enklaste knepet för att minska batterianvändningen är att dämpa skärmens ljusstyrka, även att ha wifi påslaget och uppkopplat gör att mobilen drar mindre ström och på så sätt håller längre.

Sist men inte minst är att komma ihåg att koppla ur laddaren när din iPhone är färdigladdad. Om laddar sitter kvar i mobilen så sliter det i onödan på batteriet. Se även till att din iPhone inte blir för varm när den håller på att ladda. Det är bäst att låta det ligga fritt på ett bord under hela tiden den laddar samt att se till att den inte blir täckt över med något.