Varför köpa Halebop Abonnemang?

Varför Halebop abonnemang?

Halebop är ett abonnemang som erbjuder olika valmöjligheter för både fasta och rörliga kunder. Likt många andra mobiloperatörer så erbjuder även Halebop kontantkort. Det som däremot skiljer sig från konkurrenter är att Halebops kontantkort fungerar både i Sverige men även inom andra EU- och EES-länder. Förutom det högklassiga kontantkortet kan man hitta prisvärda abonnemang med surfmängder från 2 GB upp till 60 GB hos Halebop abonnemang. Dessutom kan du spara din oanvända surf vilket gör Halebop till en perfekt operatör oavsett om du surfar lite, mellan eller mycket. Utöver ovanstående fördelar så tog Halebop år 2019, för tionde gången på 12 år, emot utmärkelsen “Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni” från SKI – Svenskt kvalitetsindex. Är du student? Då kan du teckna abonnemang med riktigt bra studentrabatt så att du får mer pengar över till annat.

Vinnande mobilnät
Vart du än befinner dig i landet har Halebop abonnemang alltid grym täckning. Halebop surfar säkert på Telias nät som flera år i rad tagit hem förstaplatsen i oberoende kvalitetstester för just mobilnät. Har du dessutom vänner och familj inom EU? Inga problem, med Halebop ringer och surfar du precis som hemma. Om du stöter på problem finns det också en kundtjänst som finns tillgänglig alla dagar om året, dygnet runt. 

Det kan vara kul att förnya sig när man tecknar ett nytt Halebop abonnemang. Men om du fortfarande har en fungerande telefon men som kanske har skador så kan det vara en bra idea att laga din iPhone i samband med detta så att den är i toppskick! Du kan enkelt och snabbt laga din mobil via vår mobilreparation i Göteborg, Örebro, Borlänge eller någon av våra andra butiker runt om i hela Sverige. Vi får ofta in önskemål på att laga en iphone skärm och att byta batteri på iPhone. Detta är något vi brukat kunna lösa väldigt snabbt i de flesta fall – oftast under 60 minuter. Välkommen in till oss idag för att ta reda på mer!

Vill du har en schysst operatör som erbjuder surf av världsklass, kolla in Halebop.

halebop abonnemang pris