Varför köpa Halebop Abonnemang?

Varför Halebop abonnemang?

2019 tog Halebop för tionde gången på 12 år emot utmärkelsen “Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni” från SKI – Svenskt kvalitetsindex. 

Här hittar du prisvärda abonnemang med surfmängder från 2 GB upp till 60 GB till konkurrenskraftiga priser. Du sparar dessutom din oanvända surf så Halebop är perfekt oavsett om du surfar lite, mellan eller mycket. 

Är du student? Då kan du teckna abonnemang med riktigt bra studentrabatt så att du får mer pengar över till annat.

Vinnande mobilnät

Med Halebop surfar du tryggt på Telias nät som utsetts till Sveriges bästa mobilnät enligt svenska folket.* Dessutom både surfar och ringer du precis som hemma i hela EU. 

* Kantar Sifo 2020

Om du skaffar nytt abonnemang så kan det vara en bra idea att laga din iPhone i samband med detta så att den är i toppskick! Kom in till någon av våra butiker i Örebro, Borlänge eller någon av våra andra butiker i landet så hjälper vi dig laga din iPhone snabbt och smidigt.

halebop abonnemang pris

Behöver du kanske även laga din mobil när du ändå skall fixa ett nytt abonnemang? Då kan du vara lugn! Du kan enkelt och snabbt laga din mobil via vår mobilreparation i Göteborg, Örebro, Borlänge eller någon av våra andra butiker runt om i hela Sverige. Vi får ofta in önskemål på att laga en iphone skärm och att byta batteri på iPhone. Detta är något vi brukat kunna lösa väldigt snabbt i de flesta fall – oftast under 60 minuter. Välkommen in till oss idag för att ta reda på mer!

info@speedyphonefix.se 073 066 66 03