Trasig mobil? Ring oss på 0730666603 och få 100 kr rabatt

iPhone skärmbyte i Örebro

En av de vanligaste reparationer vårt team i Örebro gör är iPhone skärmbyte. Just skärmbyten är så pass vanliga då det är lätt att tappa mobilen och en sprucken skärm är den vanligaste skadan på dagens mobiler.

För de flesta av oss så är våra mobiler konstant i användning, vare sig det är en iPhone eller Samsung. Förr i tiden hade man mobilen säkert i fickan men nu är den ständigt i handen, vilket gör att det är mycket högre risk att man till slut tappar den. Den vanligaste orsaken till man behöver laga en sprucken skärm är att man råkat tappat mobilen. Det här händer rätt ofta utomhus när man skyndar sig någonstans, eller på kakelgolvet i badrummet. Vilket är varför vi på Speedy Phone Fix i Örebro är experter på iPhone Skärmbyte. Med de nyare iPhone modellerna kan det även hända att man behöver byta glaset på mobilens baksida eftersom den också är gjord av glas, detta är också en reparation vi är experter på så du behöver aldrig oroa dig.

iPhone skärmbyte Örebro

Kom in till oss för iPhone skärmbyte i Örebro

Det är såklart otroligt irriterande när skärmen på mobilen gå sönder, men som tur är kan vi snabbt och smidigt hjälpa dig med ditt iPhone skärmbyte i Örebro. Om mobilen fortfarande fungerar efter skärmen gått sönder, så är det smart att du ansluter den till en dator och tar en fullständig säkerhetskopia. Även om mobilen fungerar bra just nu, är det inte säkert att den kommer att fortsätta att göra det. 

Nästa steg är att du kommer in med din mobil till oss på Speedy Phone Fix i Marieberg Gallerian i Örebro så kan vi snabbt och smidigt utföra ett skärmbyte på din iPhone. Vi utför samtliga reparationer och kan hjälpa till med allt från laga din iPhones laddkontakt, till att jämföra abonnemang för dig som vill byta telefon. Vi har flera butiker runt om, i landet så du kan vända dig till oss vart du än är. Känn dig säker hos oss på Speedy Phone Fix, vi satsar många av våra resurser på att utbilda vår personal, och på så sätt kan de ge dig bästa möjliga service.

info@speedyphonefix.se 073 066 66 03