Speedy Phone Fix tror på långsiktiga relationer.

En nöjd kund är en återkommande kund.

erfarenhet reparation

Över 20 års erfarenhet

laga skärm mobil

16 968 st skärmbyten

reparera mobil

22579 lagade enheter

97% nöjda kunder

Vi reparerar allt 
vår kunskap är vår framgång

Snabba reparationer med originaldelar utförda av proffs – det är vårt motto. Med butiker i flera städer runt om i Sverige reparerar vi iPhone, Samsung, HTC, Huawei, Nokia, MacBook och fler andra märken. Dina mobila enheter som iPhone, iPad och laptop har blivit livsnödvändiga. Du använder dem i jobbet, i skolan eller för få en lugn stund från barnen. Med över 1000 reparationer i månaden kan du vara lugn, Speedy Phone Fix löser dina problem.

speedy phone fix

Vi räddar din smartphone

Vi har sett allt! Från telefoner som blivit överkörda till laptops som hamnat i vattnet. Vi har verktyg och kunskap att laga allt. Det är vårt motto och anledningen till vår framgång. Vår breda kunskap. Vi gör inte bara skärmbyten och batteribyten – vi gör allt från enkla skärmbyten ner till lödning på kretskort. Allt för att rädda livet på din mobila enhet. Alla våra tekniker är utbildade och alltid nyfikna på ny teknik – därför ligger vi också i framkant.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev.

Registrera din e-postadress hos Speedy Phone Fix och få de senaste nyheterna om vad som är på gång. 0% spam, bara goda nyheter.