Laga din iphone i Örebro – Marieberg

200 kr rabatt på skärmbyten just nu

Laga iphone i Örebro

Behöver du laga din mobil i Örebro? Då ska du vända dig till oss på Euronics Speedy Phone Fix. Vi är ett erfaret team med reparatör-experter som kan hjälpa dig att byta batteri på din iPhone eller laga din trasiga iPhone skärm till ett bra pris. Kom in och laga din iphone i vår butik i Marieberg galleria i Örebro.  

Som du kanske redan känner till är iPhone’s skärmar ömtåliga, och därför är det lätt hänt att man tappar sin mobil och som ett resultat spricker glaset. Att ha en mobilskärm med sprucken ruta kan försvåra ditt digitala liv och din vardag avsevärt. Hos oss kan du både enkelt och billigt få din telefon lagad, oavsett om du har en Huawei, LG, Samsung eller vill laga din iPhone skärm.

Vi har i synnerhet många kunder som kommer till vår butik i Örebro för att laga sin iPhone 6s, iPhone 7 eller iPhone 8. Givetvis lagar vi andra iPhone’s och smarta telefoner också. Vi kan också reparera din laptop eller surfplatta så att den blir som ny igen. Exempelvis kan vi laga din Macbook, oavsett om det är en Pro eller Air, men vi har också möjlighet att fixa din iMac.

Vi ser alltid till att kontinuerligt utbilda vår personal, så att vi dagligen kan stå till tjänst med både snabba och effektiva reparationer. Vi är också kända för att hålla en mycket god kvalitet på vår kundtjänst.

Hur snabbt kan ni laga skärmen på min iPhone?

Vi som mobilreparatör i Örebro kan oftast laga skärmen på din iPhone med mycket kort varsel, ofta redan inom en halvtimme. Detta gäller inte bara trasiga skärmar. De flesta av våra reparationer är normalt klara på mindre än en timme. Som kund hos oss på Speedy Phone Fix behöver du alltså inte vänta länge för att få din iPhone reparerad. Detta gäller oavsett om det handlar om att byta glaset, byta batteri, fixa en vattenskada, eller andra reparationer.

Vi kan också hjälpa dig som bor i Örebro att hitta rätt mobilabonnemang. På Speedy phone Fix erbjuder vi en rad olika abonnemang till otroligt bra priser, kort bindningstid och schyssta villkor. Du väljer det abonnemang som passar just dig, vare sig det är från Tele2, Halebop, Tre, Telenor eller Telia.

laga iphone skärmbyte