Laga iPhone skärm i Lund

Publicerad denKategorierUncategorized

Har du tappat din mobil i marken och behöver laga din iPhone skärm i Lund? Vi på Euronics Speedy Phone Fix finns inne i Nova Lund och kan laga din iPhone, snabbt, smidigt och till ett bra pris! Vi är experter på alla möjliga mobilreparationer och finns på flera platser runt om i Sverige. Förutom skärmbyte på din iPhone så kan vi hjälpa dig med t.ex. batteribyte, byte av laddkontakt eller att åtgärda vattenskadad Iphone. Har baksidan på din iPhone gått sönder så är det inga problem för oss att laga även den delen av din telefon!

Många är i stort behov av sin telefon alla vakna timmar på dygnet, behöver du hjälp med att laga din iPhone skärm i Lund så ska våra experter i butiken kunna lösa det tidseffektivt åt dig. Vi har verktyg och kunskap till att laga det mesta som rör din mobila enhet, oavsett om det är en Smartphone, dator eller iPad.

Laga iPhone skärm i Lund - SpeedyPhoneFix

Batteribyte i Lund 

Utöver att du vi lagar din iPhone skärm i Lund så kan vi hjälpa dig med att byta batteri på din telefon. Börjar din iPhone få slut på batteri nästan direkt när du laddat den? Det betyder inte att du måste köpa en helt ny telefon. Batterier har som oftast en kort livstidslängd och kan behöva bytas ut när du märker att du behöver ladda den mer ofta. 

Byte av laddkontakt i Lund

Om din iPhone eller iPad inte laddas när den är ansluten till en strömkälla så kan det bero på att laddkontakten har gett upp. Upplever du problem att ditt ljud pausas eller att du inte kan använda ditt headset till telefonsamtal kan det också vara på grund av laddkontakten. Då kan du komma in till oss på Speedy Phone fix så lagar vi det, det kan behövas allt från en enkel rengöring till ett komplett utbyte av laddningskontakten.

Jämför och byt abonnemang

Om du kommer till oss och behöver hjälp med en reparation kan vi även hjälpa dig med att jämföra och byta till det mobilabonnemang som passar dig bäst. Det är inte helt lätt att veta vilken operatör man ska välja idag, vi hjälper dig att så att du får bästa tänkbara villkor. Vi ger dig en kostnadsfri och opartisk bedömning på några av Sverige största mobiloperatörer:

Laga iPhone skärm Lund - Speedy Phone Fix

Med över 1000 reparationer i månaden kan du känna dig lugn att vi på Speedy Phone Fix löser dina problem. Kontakta oss om du behöver hjälp med att laga din iPhone skärm i Lund, eller besök någon av våra andra butiker!