Laga din mobil i Borlänge – Kupolen

200 kr rabatt på skärmbyten

Behöver du laga din mobil i Borlänge?

Att mobilen går sönder kan drabba alla. Oavsett om det är dags att byta ut batteri i din smartphone eller laga din mobilskärm så kan vi hjälpa dig. Laga din mobil i Borlänge hos oss på Speedy Phone Fix. I vår nya butik i Kupolen tar vi emot alla typer av reparationer av t.ex. smartphones, surfplatta och MacBook.

Ett av de mest vanliga problemen idag är att man tappar mobilen hårt i marken. Detta leder i många fall till en sprucken skärm som både ser ful ut och gör det svårare att använda enheten. Därför kan vi byta glas för din mobil oavsett om du har en Samsung, Xiaomi eller annan mobil. Kom till oss om du vill laga Huawei mobiler, LG eller laga din iPhone snabbt och tryggt.

Många kommer till oss dagligen för att byta glas för iPhone 6, iPhone 7 eller iPhone 8. Vi har rätt typ av kunskap för att reparera din mobil både snabbt, tryggt och säkert. Ett skärmbyte, och de flesta av våra reparationer, kan bli klart på omkring 30-60 minuter. Vill du laga mobil i Borlänge så behöver du alltså inte stå i kö länge eller vänta flera dagar, utan det går fort.

I våra butiker kan du dessutom alltid laga din iPad eller smartphone till ett riktigt bra pris

Kan jag laga en vattenskada eller byta batteri i min Iphone?

Ja självklart! Vi utför en uppsjö av reparationer för din smartphone. Har du exempelvis fått en vattenskada i mobilen, är i behov av att byta batteri eller byta vibrator så kan vi hjälpa dig snabbt.

Laga mobil i borlänge

Skulle du uppleva problem med att ladda din iPhone har vi rätt kunskap för att åtgärda problemet. 

Vi är en snabbt växande kedja och har nu butiker i många städer. Laga din mobil i Eskilstuna, Lund och Skåne, Malmö och Örebro. Vår tekniskt kunniga reparatörer kan laga din surfplatta, dator och mobil i Borlänge till ett rimligt pris.

laga mobil i borlänge

Hitta till vår butik i Kupolen

Adress: Euronics Kupolen, plan 3, Kupolen 29, 781 70 Borlänge

Ring: 073-06 666 03

Öppettider: Måndag – Fredag 10–20, Lördag 10–18, Söndag 11–18

info@speedyphonefix.se 073 066 66 03