Laga din mobil i Borlänge – Kupolen

200 kr rabatt på skärmbyten

Behöver du laga din mobil i Borlänge?

Letar du efter någonstans att laga din mobil i Borlänge? Att mobilen går sönder kan drabba alla. Oavsett om det är dags att byta ut batteri på din smartphone eller laga din Samsung S8 så kan vi hjälpa dig. Laga din mobil i Borlänge hos oss på Speedy Phone Fix. På vår butik i Kupolen tar vi emot alla typer av reparationer av t.ex. smartphones, surfplatta och MacBook Air, mm.

Ett av de mest vanliga problemen idag är att man tappar mobilen hårt i marken. Detta leder i många fall till en sprucken skärm som både ser ful ut och gör det svårt att använda enheten. Därför kan vi byta glas för din mobil oavsett om du har en Samsung, Xiaomi eller annan mobil. Kom till oss om du vill laga din Huawei mobil, LG eller byta glas på baksidan av din iPhone snabbt och tryggt.

laga mobil borlänge

Vi får dagligen in kunder som behöver reparera sina iPhones, allt från äldre mobiler såsom iPhone 6, eller iPhone 7 till den nyare iPhone 11. Vi har rätt typ av kunskap för att reparera din mobil både snabbt, tryggt och säkert. De flesta av våra reparationer, kan bli klart på omkring 30-60 minuter. Vill du laga mobil i Borlänge så behöver du alltså inte stå i kö länge eller vänta flera dagar, utan det går fort.

I våra butiker kan du dessutom alltid laga din iPad eller smartphone till ett riktigt bra pris.

Kan jag laga en vattenskada eller byta batteri på min iPhone?

Ja självklart! Vi utför en uppsjö av mobilreparationer på din smartphone. Har du exempelvis fått en vattenskada i mobilen, är i behov av att byta batteri eller behöver du laga din iPhones laddkontakt så kan vi enkelt fixa det.

Ska du laga din mobil i Borlänge eller någon annan av våra butiker så är du även välkommen att jämföra mobilabonnemang och hitta det bästa för dig. Vi är nämligen experter på abonnemang också så vi hjälper dig gärna med att hitta en ny operatör som bland annat Tre, Tele2 eller Halebop.

Vi är en snabbt växande kedja och har nu butiker i många städer runt om i landet. Om du behöver laga din mobil i tex Eskilstuna, eller Lund och Skåne så finns vi alltid nära till hands. Vår tekniskt kunniga reparatörer kan laga din mobil i Borlänge till ett rimligt pris.

Varför ska du komma till oss och laga din mobil i Borlänge?

Du kanske undrar varför du ska välja oss som mobilreparatör när det finns så många andra reparatörer? Vi är ett professionellt team av reparatörer och teknik-kunniga människor i Borlänge som står redo att laga din smartphone. Jämfört med många av våra konkurrenter så kan vi laga ett större utbud av mobiler. Det spelar ingen roll om du har en iPhone, Samsung, Xiaomi eller annan typ av telefon – vi kan laga det mesta.

Nedan ser du en lista på några av de märken vi kan laga i Borlänge:

laga mobil i borlänge

Hitta till vår butik i Kupolen Borlänge

Adress: Euronics Kupolen, plan 3, Kupolen 29, 781 70 Borlänge

Ring: 073-06 666 03

Öppettider: Måndag – Fredag 10–20, Lördag 10–18, Söndag 11–18