Trasig mobil? Ring oss på 0730666603 och få 100 kr rabatt

Laga din mobil i Lund, Båstad & Skåne

Vi hjälper dig med allt ifrån batteribyte för iPhone, byte av glas och att laga fuktskador i din smartphone. Besök vår butik i Nova Lund.

Laga mobil i Lund, Båstad & Skåne

Ska du laga din mobil i Lund och Skåne finns vi på Euronics Speedy Phone Fix nära till hands. Vi kan byta batteri till din iPhone eller iPad samt lagar gärna din spruckna mobilskärm på nolltid. Du hittar vår butik i Nova Lund och tar tacksamt emot flera typer av skador såsom problem med laddning, sprucken skärm eller att mobilen inte startar.

Nu när alla har en smartphone så kan man konstatera att flesta har upplevt hur det känns att ha en sprucken skärm. Inte minst om du har en fin iPhone med riktigt glas. Då en trasig mobilskärm påverkar ditt arbete och dina privata ärenden i din smartphone så bör du laga din mobil i Lund så snabbt som möjligt. Vi ser till att byta glas oavsett om du har en Samsung, Huawei, LG, Xperia, One Plus eller behöva laga din iPhone skärm. Vi stödjer de flesta moderna telefonerna, så om du vill laga din Huawei mobil eller din Xiaomi smartphone hos oss.

Eftersom Apples smartphone är mest använda i Sverige så är det många som reparerar sin  iPhone 6s, iPhone 7 eller iPhone 8 hos oss. Värt att veta är att vi även investerar mycket tid och pengar på att utbilda vår tekniska personal. På så sätt kan vi hjälpa dig att uppnå både snabb och billig reparation varje dag via drop-in. Våra medarbetare ser även till att ge dig en kundservice utöver det vanliga som gör att du bli en nöjd kund.

Hur fort går det att byta skärm för min iPhone?

För oss som mobilreparatör i Lund kan ett skärmbyte för din iPhone ordnas väldigt snabbt, ofta inom en halvtimme eller mindre. Majoriteten av de reparationer som erbjuder går att fixa på mindre än en timme. Behöver du laga din mobil i Lund eller Skåne så kan du få hjälp samma dygn utan att behöva vänta i flera timmar eller dagar. Många av våra kunder uppskattar detta enormt.

Letar du efter ett mobilabonnemang i Lund och Skåne eller ska byta abonnemang? Vi tillhandahåller även olika typer av abonnemang till riktigt bra pris, bindningstid och villkor. Oavsett om du önskar byta mobiltelefonoperatör till exempelvis Tre, Halebop Telia eller Tele2

nova lund laga mobil
laga mobil lund

Laga din mobil i Nova Lund, Skåne

Adress: Företagsvägen 10, Lund

Telefon: 070 012 23 33

Öppettider: Måndag – Fredag 10.00 – 20.00, Lördag 10.00 – 18.00, Söndag 11.00 – 18.00

info@speedyphonefix.se 073 066 66 03