Laga din mobil i Örebro Marieberg Galleria

Just nu: 200 kr rabatt på skärmbyten

Laga mobil i Örebro

Behöver du laga din mobil i Örebro men vet inte vart du ska vända dig? Hos oss kan du alltid byta batteri eller laga din mobilskärm för din smartphone till bra pris. Vi har en ny butik i Marieberg Galleria och vi emot de flesta typer av reparationer oavsett om du har en smartphone, dator eller iPad. 

Att få en sprucken mobilskärm har nog de flesta av oss varit med om. Det är ett mycket vanligt problem som ofta behöver fixas snabbt. Vi hjälper dig att byta glas om du exempelvis har en Samsung, Huawei, LG eller är i behov av att laga din iPhone skärm.

Senaste åren är det många människor som kommer till oss för att laga en iPhone 6s, iPhone 7 eller iPhone 8. Vi är experter på att utföra snabba reparationer eftersom vi satsar mycket resurser på vår personal och deras kunskap. Ett vanligt skärmbyte kan vi fixa på väldigt kort tid, och de flesta av våra reparationer går att lösa på en halvtimme till en timme. Behöver du laga mobil i Örebro så kan du få hjälp redan samma timme, vilket många uppskattar då man använder sin smartphone dygnet runt.

I samtliga av våra Euronics Speedy Phone Fix butiker erbjuder vi även olika typer av abonnemang. Oavsett om du önskar byta mobiltelefonoperatör till exempelvis Telia eller Tele2.

laga mobil örebro marieberg

Hitta till vår butik i Marieberg Galleria

Adress:Säljarevägen 1, 702 36 Örebro

Ring: 073-06 666 03

Öppettider: Måndag – Fredag 10.00 – 20.00, Lördag 10.00 – 18.00, Söndag 11.00 – 18.00

info@speedyphonefix.se 073 066 66 03