Behöver du laga din Samsung S8?

 

Har din mobil gått i golvet och letar du nu efter någon som kan laga din kära Samsung S8?

2017 presenterade Samsung sina Galaxy S8 och S8+ smartphones. Detta markerade en ny era i kant-till-kant-skärmar, med ett helt glas exteriör. Men den här estetiskt tilltalande designen kom med en stor varning: telefonens exteriör är extremt sårbar för sprickor, även om den tappas från låga höjder. Så vad ska du göra när din enhet går i golvet och sprickor spindlar över dess känsliga yttre?

Det är lätt hänt att skärmen går sönder på Samsung S8 eftersom den är gjord av glas. Så kan det vara skönt att veta att du har möjlighet att snabbt och enkelt att byta den trasiga skärmen. Om du ska reparera skärmen på din Samsung S8 så är det viktigt att komma ihåg att glaset och bildskärmen bakom är ihoplimmade. Därför måste alltid hela skärmen bytas oavsett om det bara är glaset som spruckit, eller om även OLED-skärmen på baksidan har råkat gått sönder. Detta är dock ingenting man ska göra på egen hand, kom istället in till oss på Speedy Phone Fix så kan vi laga din Samsung S8 direkt i en av våra butiker.

Laga Samsung S8

Våra experter kan snabbt och smidigt laga din Samsung S8

För dig som behöver hjälp med att reparera din Samsung S8 så kan det vara bra att veta att vi inte bara utför skärmbyten, utan vi kan också hjälpa dig med alla möjliga problem som din mobil drabbas av. Det finns även appar som är utvecklade för att hjälpa dig med olika problem din mobil kan ha. Till exempel appar som genererar en viss ljudfrekvens för att hjälpa dig få ut vatten som kan ha kommit in i din mobils högtalare. Om du dock redan har provat dessa eller liknande hjälpmedel så rekommenderar vi att du kommer in till oss på Speedy Phone Fix så kan vi hjälpa med att laga din Samsung S8. Oavsett om din skärm är sprucken eller om du behöver byta batteri på din Samsung smartphone så kan vi hjälpa dig snabbt på plats. Vi satsar många av våra resurser på att utbilda vår personal, och på så sätt kan de ge dig bästa möjliga service. Vi kan reparera din Samsung S8 samt många andra typer av mobiler från 299 kr och allt utförs av riktiga proffs. 

Vi kan även laga Huawei, iPhone, LG och andra smartphone märken till ett rimligt pris.