Laga sprucken skärm i Göteborg och Malmö

Vill du laga en sprucken skärm i Göteborg eller Malmö?

Behöver du laga en sprucken skärm i Göteborg eller Malmö? Det är vanligt att man behöver laga en sprucken skärm på mobilen då detta är den vanligaste skadan på dagens mobilen. Det är inte heller så underligt med tanke på hur lätt det kan vara att tappa telefonen när man håller den i handen. Skärmarna är alltså utsatta för väldigt stora risker. Är din skärm sprucken sedan länge är du välkommen att göra ett iPhone skärmbyte och laga en sprucken skärm i Göteborg, Malmö, och Örebro.

I dagens samhälle använder vi våra mobiler hela tiden, vare sig det är en iPhone eller Samsung. Vi tar bilder, filmar, chattar, snappar och surfar samtidigt som vi gör annat. Förr i tiden hade vi mobilen säkert i fickan. Nu har vi den ständigt i handen, vilket gör att det är mycket högre risk att den åker i backen. Den vanligaste orsaken till man behöver laga en sprucken skärm är att man råkat tappat mobilen. Det här händer rätt ofta utomhus när man skyndar sig någonstans, eller på kakelgolvet i badrummet. Ibland har vi tur att mobilen kanske klarar sig även efter ett högt fall, medan andra gånger går skärmen sönder trots att den fallit från mindre än en halv meters höjd. Med de nyare iPhone modellerna kan det även hända att man behöver byta glaset på mobilens baksida eftersom den också är gjord av glas. 

Varför du ska laga en sprucken skärm

Det är såklart otroligt irriterande när skärmen på mobilen gå sönder, ännu jobbigare om du precis köpt telefonen.

En av de första sakerna man måste se upp för är såklart sprickorna i glaset. När skärmen är sprucken så kan det hända att man skär sig på glaset, så var försiktig när du rör vid skärmen. Sen kan det även hända att skärmens touch-funktion slutar fungera, eller att mobilen helt går sönder.

Om mobilen fortfarande fungerar efter skärmen gått sönder, så är det smart att du ansluter den till en dator och tar en fullständig säkerhetskopia. Även om mobilen fungerar bra just nu, är det inte säkert att den kommer att fortsätta att göra det. 

Sedan är det bara att du kommer in med din mobil till oss på Euronics Speedy Phone Fix så kan vi snabbt och smidigt laga din spruckna skärm. Vi utför flera snabba reparationer och kan hjälpa till med allt från laga din iPhones laddkontakt, till att jämföra abonnemang för dig som vill byta telefon. Vi satsar många av våra resurser på att utbilda vår personal, och på så sätt kan de ge dig bästa möjliga service. 

Vanliga frågor och svar om sprucken iPhone skärm

Vi kan byta skärm på de flesta iPhone modeller på marknaden. Oavsett om du har en iPhone 6 eller en ny iPhone 12 till exempel.

Kostnaden för att byta skärmen på din iPhone varierar beroende på vilken iPhone modell du har. Titta i prislistan för varje iPhone modell, annars kan du ringa oss så berättar vi mer.

Du ska byta din skärm när den har sprickor som hindrar dig från att göra dina vardagliga ärenden på din smartphone. D

Tappar du din iPhone hårt i marken kan det räcka för att göra skärmen trasig. Skärmen i sig håller dock väldigt länge vid normal användning.

En iPhone skärm är ofta gjord av glas vilket gör dem väldigt utsatta för sprickor vid fall och olika typer av slitage. 

laga sprucken skärm göteborg

Vad mer kan du behöva laga på din iPhone eller smartphone?

Behöver du laga en sprucken skräm i Göteborg så är du välkommen till oss under hela dagen. Men du kanske undrar om vi kan reparera andra typer av skador än spruckna skärmar? Ja men visst kan vi det! Om du exempelvis upplever att din iPads batteri laddas ut betydligt fortare än förr så kan det vara bra att kika på surfplattans batteriinställningar för att se vilka program och appar det är som drar ur batteriet så fort. I många fall är det appar som du inte använder för stunden, men som är på i bakgrunden och som också kopplar upp sig mot nät eller Bluetooth, vilket i sin tur drar onödig laddning. Förutom att kontrollera vilka appar som drar ur ditt batteri så kan du även ta en titt på din batterihälsa. Om fliken ”maximal kapacitet” visar under 80-85% så är det dags att byta batteri på din iPad.

Byta batteri samtidigt som du reparerar din spruckna skärm?

När din skärm gått sönder vill du såklart laga den direkt för att inte drabbas av vidare problem. Det kan vara klokt att i samma veva byta ut ditt batteri eftersom batterier har en relativt kort livslängd. Vi på Speedy Phone Fix kan enkelt byta batteri på din iPad eller varför inte på din iPhone. Har din iPad eller iPhone skärm gått sönder eller behöver du byta batteri på din iPad Air 2? Har du en trasig iPad men vet inte vad som är fel med den? Kom in till någon av våra butiker med din iPad till oss så ser vi till att göra en felundersökning. Efter felsökningen återkommer vi med en rapport samt pris för att laga din iPad. Vi utför reparationer på alla sorters iPads med originaldelar och kan även laga din iPhone om du önskar.