Lämna in iPhone på lagning hos oss

Publicerad denKategorierArtikel, iPhone

Har din iPhone drabbats av en skada? Hos oss på Speedy Phone Fix kan du alltid lämna in iPhone på lagning. Vi lägger stor vikt i att utbilda våra medarbetare till experter som utför alla slags reparationer, på alla modeller. 

Hur funkar det att lämna in iPhone på lagning hos Speedy Phone Fix?

Tack var det ett brinnande intresse för teknik i kombination med hög skicklighet så kan vi erbjuda snabba reparationer av hög kvalitét, till schyssta priser. Oftast tar det inte mer än 60 minuter från att lämna in iPhone på lagning, tills att skadan är åtgärdad. 

Byta glas på baksidan av din iPhone

Glaset på baksidan av vissa iPhone modeller är mycket ömtåligt, och det är lätt hänt att det spricker. Att inte laga mobilen direkt resulterar ofta i ytterligare skador, i och med att fukt- och dammtåligheten försämras kraftigt. I värsta fall kan det leda till att den lägger av helt. Undvik högre kostnader och lämna in din iPhone på lagning så snart som möjligt. 

Om olyckan varit framme så kan vi byta glas på baksidan av din iPhone. Speedy Phone Fix kan garantera ett strålande resultat tack var det dem högteknologiska TBK maskinerna som vi använder oss av. 

Lämna in iPhone på lagning till en mobilreparatör

Laga sprucken skärm

Förmodligen den absolut vanligaste reparationen vi utför. En spricka i skärmen eskalerar snabbt, om din telefon fortfarande fungerar bör du göra en säkerhetskopia omgående. Att inte laga en sprucken skärm direkt kan dels resultera i allvarliga skador på inre komponenter, men framförallt finns det en stor risk att skära upp fingret på det spruckna glaset.

Därav rekommenderar vi dig att lämna in iPhone på lagning så fort skärmen har fått en spricka, och inte vänta med det, då kostnaderna enbart kommer att öka. I värsta fall blir du tvungen att köpa en helt ny telefon. 

Vattenskadad iPhone

Trots att iPhones, i synnerhet de nyare modellerna, är relativt vattentåliga så händer det att fukt- eller vattenskador uppstår. Du kan ha haft din iPhone i en väldigt fuktig miljö som till exempel en ångbastu, eller rent av råkat bada med den. 

Har du en fukt- eller vattenskadad iphone? Då är du varmt välkommen in till Speedy Phone Fix, så åtgärdar vi det snabbt och säkert.

Laga iPhone laddkontakt

Strular din iPhone vid laddning? Laddar den ojämnt, glappar, eller inte alls? Har du kanske även problem med ljuder när du kopplar i hörlurar?

Det första du bör göra om du upplever att din iPhone strular vid laddning är att testa olika laddsladdar. Om ingen fungerar så är det sannolikt laddkontakten som behöver lagas, vilket är ett vanligt förekommande problem på dem nyare modellerna. 

Laga iPhone laddkontakt är något vi gör ofta, och det är oftast inga omfattande reparationer. Välkommen att lämna in iPhone på lagning av lightning uttag hos oss.

Batteribyte iPhone

Batterier är en förbrukningsvara, och förr eller senare måste de bytas ut. Men när ska man byta batteri på iPhone egentligen? Livslängden påverkas av hur bra du vårdar batteriet, men i genomsnitt håller de i två år. Många är dock tvungna att lämna in sin iPhone på batteribyte tidigare än så. 

Indikationer på att batteriet bör bytas:

  • Laddar sakta
  • Batterihälsan är under 85% (inställningar > batteri > batterihälsa)
  • Telefonen startar inte alls och går inte att ladda
  • Försämrad prestanda

“Ska man laga telefon själv eller hos verkstad?” Det finns massor av guider online på hur man byter batteri själv, men faktum är att ett batteribyte är en komplicerad reparation som kräver hög försiktighet då ett litet fel kan leda till betydligt värre skador. 

Därför rekommenderar vi att du lämnar in din iPhone på lagning till en utbildad mobilreparatör, på Speedy Phone Fix byter vi ditt batteri snabbt, säkert, och till ett bra pris. 

Lämna in iPhone på lagning i någon av våra butiker

lämna iphone på lagning i malmö emporiaSkåne

Vi kan laga din mobil i Skåne, oavsett om du behöver byta glas på iPhone i Malmö eller laga mobil i Lund av annan modell så hjälper vi dig. Vi har butiker i Nova Lund och Emporia.

Eskilstunalämna iphone på lagning i eskilstuna tuna park

Behöver du laga din mobil i Eskilstuna? Välkommen till vår butik i Tuna Park.

Göteborg & Partillegöteborg lämna iphone på lagning allum köpcentrum

Bor du i västsverige? Vi kan hjälpa dig med alla slags skador, till exempel byta batteri på iPhone i Göteborg. Du hittar oss i Allum köpcentrum.

ÖrebroVälkommen att lämna in iphone på lagning i marieberg galleria örebro

Vi finns i Marieberg Galleria för dig som behöver laga iPhone i Örebro.

Borlänge Lämna din mobil på lagning i kupolen borlänge speedy phone fix

Letar du efter någon som kan utföra skärmbyte på iPhone i Borlänge? Vår butik i Kupolen kan hjälpa dig med det och mycket mer. Vi tar emot alla sorters skador och modeller.