Mobilreparation i Göteborg och Partille – Allum Köpcenter

Laga din Iphone, Samsung eller annan smartphone

Söker du mobilreparation i Göteborg?

Vi är ledande inom mobilreparation i Göteborg med butik i Allum Köpcenter. Vi kan hjälpa dig att laga din mobil oavsett vilket typ av problem du har med din lur. Behöver du laga din Samsung skärm, eller laga din iPhone så fixar vi det. I dagsläget så gör vi allt från skärmbyte, laga fuktskador till att byta batteri. Allt för att du ska kunna laga din mobil både billigt och snabbt.

Kan jag byta skärm på min iPhone hos er i Göteborg?

Att sin skärm blir sprucken är otroligt vanligt nuförtiden. Vi är medvetna om att det känsliga glaset enkelt kan resultera i en sprucken skärm som förhindrar optimal användning av din telefon. Detta är en av flera anledningar varför skärmbyte på iPhone är en vanlig typ av mobilreparation i Göteborg hos oss.

Du är välkommen in till oss oavsett om du äger en Samsung, iPhone, LG, Xiaomi eller Huawei. Kom in till oss så hjälper vi dig på plats, tryggt och säkert. 

mobilreparation göteborg laga iphone

Hur fort går reparationen?

Många undrar hur snabbt vi faktiskt lagar telefoner och hur effektivt vi arbetar. Svaret är enkelt: oftast under 60 minuter!  Våra smartphone har kommit att bli ett livsnödvändigt verktyg för att få våra ärenden utförda, oavsett om det är privata eller på jobbet. Så vi förstår att man inte helt enkelt vill vara utan sin smartphone längre än nödvändigt.

Kan söker du även hjälp för att laga din iPad eller surfplatta? Detta kan vi såklart ordna, då vår expertis är mycket bred. 

Vårt mål är att din iPad, oavsett om det handlar om skärmbyte eller batteribyte, ska bli som ny igen. Är du ett Apple-fan så tar vi såklart även emot din MacBook eller iMac om de skulle gå sönder av någon anledning.

Vi jobbar otroligt hårt för att upprätthålla en mycket hög nivå på vår support och kundhantering. Vi utbildar därför vår personal så ofta vi kan, så att vi har de bästa förutsättningarna för att kunna bli bäst och snabbast på skärmbyten, byte av batteri, fixa en vattenskada på din telefon eller vilken annan enhet du behöver hjälp med för stunden.

Vi är dock inte enbart en mobilreparatör med expertis inom mobilreparation i Göteborg. Vi erbjuder även mobilabonnemang i Göteborg där vi jämför erbjudanden åt dig. Analysera alla olika abonnemang, med eller utan nån lång bindningstid, bra priser och schyssta villkor redan idag. Vi erbjuder abonnemang från både Tele2, Tre, eller Telia.

Välkommen in till oss i Allum Köpcenter!

info@speedyphonefix.se 073 066 66 03