Mobilreparation i Göteborg & Partille

Mobilreparation i Göteborg och Partille – Allum Köpcenter

Laga din Iphone, Samsung eller annan smartphone

Söker du mobilreparation i Göteborg?

Speedy Phone Fix är ledande inom mobilreparation i Göteborg med butik i Allum Köpcenter. Vi kan hjälpa dig med reparation av din mobil oavsett vilket typ av problem du har med din lur. Behöver du laga din Samsung, eller ett iPhone skärmbyte så fixar vi det. I dagsläget så gör vi allt från skärmbyte, laga fuktskador till att byta batteri. Allt för att du ska kunna laga din mobil både snabbt och billigt.

Kan jag byta skärm på min iPhone hos er i Göteborg?

Att sin skärm blir sprucken är otroligt vanligt nuförtiden. Det känsliga glaset kan enkelt resultera i en sprucken skärm som förhindrar optimal användning av din telefon. Att laga en sprucken skärm är en otroligt vanlig mobilreparation vi utför i Göteborg.

Är du på jakt efter en snabb mobilreparation i Göteborg så är du välkommen in till oss. Vare sig om du äger en Samsung S8 (eller annan modell), iPhone, LG, Xiaomi eller Huawei så är det bara att komma in till en av våra butiker så hjälper vi dig på plats, tryggt och säkert.

 

Mobilreparation i Göteborg

Hur fort går reparationen?

Många undrar hur snabbt vi kan laga din iPhone och hur effektivt vi arbetar. Svaret är enkelt: oftast under 60 minuter! Idag är våra mobiler ett livsnödvändigt verktyg för att få våra ärenden utförda, oavsett om det är privata eller på jobbet. Så vi förstår att man inte helt enkelt vill vara utan sin smartphone längre än nödvändigt.

Söker du istället hjälp för att byta batteri på din iPad eller surfplatta? Inga problem! Vi utför med än mobilreparation i Göteborg, då vår expertis är mycket bred.  

Vårt mål är att din iPad, oavsett om det handlar om skärmbyte eller batteribyte, ska bli som ny igen. Är du ett Apple-fan så tar vi såklart även emot din MacBook eller iMac om de skulle gå sönder av någon anledning.

Speedy Phone Fix jobbar otroligt hårt för att upprätthålla en mycket hög nivå på vår support och kundhantering. För oss är det därför viktigt att vi utbildar vårt team regelbundet, på så sätt har vi de bästa förutsättningarna för att kunna bli bäst och snabbast på skärmbyten, byte av batteri, fixa en vattenskada på din telefon eller vilken annan enhet du behöver hjälp med för stunden.

Vi är dock inte enbart en mobilreparatör med expertis inom mobilreparation i Göteborg. Vi erbjuder även mobilabonnemang  och kan hjälpa dig jämföra vilket abonnemang är bäst för dig. Analysera alla olika abonnemang, med eller utan nån lång bindningstid, bra priser och schyssta villkor redan idag. Vi erbjuder abonnemang från bland annat Tele2, Tre, och Halebop.

Välkommen in till oss i Allum Köpcenter!