Mobilreparation i Malmö – Vi lagar din telefon

Publicerad denKategorierArtikel

Mobilreparation i Malmö

Är du i behov av mobilreparation i Malmö? Speedy Phone Fix är en av nordens snabbast växande reparationskedjor. Vårt team består av experter med erfarenhet och kompetens inom alla typer av skador och mobiler. På så sätt kan vi garantera en snabb men samtidigt högkvalitativ reparation till ett billigt pris. Välkommen till vår butik i Emporia för hjälp med mobilreparation i Malmö.

Mobilreparation i Malmö

Mobilreparation i Malmö av alla slags modeller

Är du i behov av mobilreparation i Malmö, så spelar det ingen roll vilken telefon du har. Oavsett om du behöver skärmbyte på iPhone, ny högtalare till Samsung, eller batteribyte av Huawei så hjälper vi dig. Våra anställda har teknisk utbildning för att hantera de allra flesta modeller och skador. Ifall vi måste gå så långt som att löda på kretskort för att rädda din telefon, så gör vi det. Vi hjälper er med olika typer av reparation såsom vattenskada, funktioner för vibrator, batteriproblem och skärmskador. Vi kan lösa det flesta problemen

Speedy Phone Fix erbjuder utöver reparation av mobiler i Malmö, även reparation av många iPad-modeller samt Macbooks

Tid och kostnad för mobilreparation i Malmö

En vanligt förekommande fråga gällande mobilreparation i Malmö är hur lång tid det kommer ta innan kunden får tillbaka sin telefon. Svaret är enkelt: Under 60 minuter i de allra flesta fall. Vi förstår att man idag inte vill vara utan sin smartphone längre än nödvändigt, den fyller många funktioner både privat och i arbetet. Därför är vår högsta prioritet att du ska kunna få tillbaka din telefon så fort som möjligt, i kombination med att vi alltid kan garantera ett hög kvalitativt arbete. Se priser för att laga mobil i Malmö eller kontakta oss för kostnad att laga din enhets skada.

Företagskunder

Är ni ett företag som söker mobilreparation i Malmö? Vi erbjuder företagslösningar för alla, stora som små. Bland annat gratis felsökning och upp till 30% rabatt vid reparation av flera enheter samtidigt. 

Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer.

reparera mobil i malmö

Laga din mobil i Malmö & Sverige 

Speedy Phone Fix erbjuder inte bara mobilreparation i Malmö.Vi har butiker över hela Sverige, på så sätt finns vi alltid nära till hands när din telefon behöver omsorg. Snabba reparationer med originaldelar utförda av proffs – det är vårt motto. Med över 20 års erfarenhet och mer än 22500 lagade enheter kan vi garantera att du kommer bli nöjd. 

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller är i behov av mobilreparationer i Malmö eller någon annanstans i Sverige.