Prislistor – Vi är din mobilreparatör för smartphones, surfplatta och dator

Söker du en mobilreparatör med mycket erfarenhet för att laga din mobil? Då har du kommit rätt! Vi på Speedy Phone Fix är skickliga mobilreparatörer med butiker runt om i landet. Vi finns bland annat i Malmö, Lund, Göteborg, Eskilstuna, och Örebro och är alltid redo att reparera din enhet.

Speedy Phone Fix är en mobilreparatör som alltid utför en noggrann reparation och har otroligt bred kunskap när det kommer till att skärmbyte, byta glas på baksidan på din iPhone och mycket mer. Våra medarbetare strävar alltid efter att erbjuda dig som kund enastående service och att du ska vara nöjd med resultatet av våra mobilreparationer.

Mobilreparatör

En mobilreparatör utöver det vanliga

Har mobilen råkat falla i marken? Eller har glaset på baksidan av din iPhone gått sönder? Inga problem, vi är en mobilreparatör som utför alla möjliga reparationer. För dig som behöver laga sprucken skärm, eller laga iPhone laddkontakt mm. så är vi på Speedy Phone Fix mobilreparatören för dig!

Vi är inte bara en mobilreparatör, vi kan även byta batteri på din iPad (samt andra reparationer). Dessutom erbjuder vi hjälp med att jämföra mobilabonnemang för att hitta det som passar dig bäst.

Som professionell mobilreparatör har vi många års erfarenhet i branschen. Därför kan vi erbjuda dig reparation av de flesta typer av modellerna och märkena som bland annat, iPhone, Samsung och Huawei.

Välj vilken modell för att se en individuell prislista för de olika reparationerna vi erbjuder här nedan.