Prislistor – Vi är din mobilreparatör för smartphones, surfplatta och dator

Söker du en mobilreparatör som kan laga din mobil? Vi finns i Malmö, Borlänge, Lund, Eskilstuna och Örebro och är redo att reparera din enhet.

Som professionell mobilreparatör har vi många års erfarenhet i branschen. Därför kan vi erbjuda dig reparation av de flesta typer av modellerna och märkena såsom t.ex. iPhone, Samsung och Huawei.Vi är din mobilreparatör för iPhone & många andra märken

Söker du en mobilreparatör med mångsidig kunskap ska du vända dig till oss. Vi är ett team av tekniskt duktiga reparatörer som kan hjälpa dig med de flesta typer av smartphone problem. Några vanliga typer av reparationer som vi erbjudeer är byte av batteri, att åtgärda fuktskada i mobil, lösa problem med laddning och att byta skärm. Den allra vanligaste typ av reparation är byte av glas för iPhone och andra märken. Eftersom vi använder våra mobiler dygnet runt så är det svårt att undvika att någon gång tappa den i marken. Normalt sätt kan vi utföra ett skärmbyte på mindre än 30 minuter. På så sätt behöver du inte vänta länge för att få din mobil lagad. Som mobilreparatör erbjuder vi inte enbart reparation av smartphones. Vi kan också laga de flesta typer av surfplattor såsom iPad och Samsung modeller till billigt pris. Dessutom så kan vi också hjälpa dig att laga din dator, exempelvis om du har en MacBook Pro som har gått sönder. Har du någon fråga gällande en enhet som är trasig? Välkommen att kontakta oss.

mobilreparatör iphone