Prislistor – Vi är din mobilreparatör för smartphones, surfplatta och dator

Söker du en mobilreparatör med mycket erfarenhet för att laga din mobil? Då har du kommit rätt! Vi på Speedy Phone Fix är skickliga mobilreparatörer med butiker runt om i landet. Vi finns bland annat i Malmö, Lund, Göteborg, Eskilstuna, och Örebro och är alltid redo att reparera din enhet.

Speedy Phone Fix är en mobilreparatör som alltid utför en noggrann reparation och har otroligt bred kunskap när det kommer till att skärmbyte, byta glas på baksidan på din iPhone och mycket mer. Våra medarbetare strävar alltid efter att erbjuda dig som kund enastående service och att du ska vara nöjd med resultatet av våra mobilreparationer.

Mobilreparatör

En mobilreparatör utöver det vanliga

Har mobilen råkat falla i marken? Eller har glaset på baksidan av din iPhone gått sönder? Inga problem, vi är en mobilreparatör som utför alla möjliga reparationer. För dig som behöver laga sprucken skärm, eller laga iPhone laddkontakt mm. så är vi på Speedy Phone Fix mobilreparatören för dig!

Vi är inte bara en mobilreparatör, vi kan även byta batteri på din iPad (samt andra reparationer). Dessutom erbjuder vi hjälp med att jämföra mobilabonnemang för att hitta det som passar dig bäst.

Som professionell mobilreparatör har vi många års erfarenhet i branschen. Därför kan vi erbjuda dig reparation av de flesta typer av modellerna och märkena som bland annat, iPhone, Samsung och Huawei.

Välj vilken modell för att se en individuell prislista för de olika reparationerna vi erbjuder här nedan.Vi är din mobilreparatör för iPhone & många andra märken

Söker du en mobilreparatör med mångsidig kunskap ska du vända dig till oss. Vi är ett team av tekniskt duktiga reparatörer som kan hjälpa dig med de flesta typer av smartphone problem. Några vanliga typer av reparationer som vi erbjudeer är byte av batteri, att åtgärda fuktskada i mobil, lösa problem med laddning och att byta skärm. Den allra vanligaste typ av reparation är byte av glas för iPhone och andra märken. Eftersom vi använder våra mobiler dygnet runt så är det svårt att undvika att någon gång tappa den i marken. Normalt sätt kan vi utföra ett skärmbyte på mindre än 30 minuter. På så sätt behöver du inte vänta länge för att få din mobil lagad. Som mobilreparatör erbjuder vi inte enbart reparation av smartphones. Vi kan också laga de flesta typer av surfplattor såsom iPad och Samsung modeller till billigt pris. Dessutom så kan vi också hjälpa dig att laga din dator, exempelvis om du har en MacBook Pro som har gått sönder. Har du någon fråga gällande en enhet som är trasig? Välkommen att kontakta oss.

mobilreparatör iphone