Laga din telefon. På 30-60 minuter.

Trasig skärm eller slitet batteri? Kom in till oss för att laga din mobil & byta glas på din iPhone, Samsung, Huawei, LG, Sony Xperia, One Plus, iMac och Macbook hos Speedy Phone Fix. Du kan även laga din iPad hos oss. Vi är en tillgänglig mobilreparatör som finns i Eskilstuna, Lund, Borlänge, Örebro och Malmö. 

laga-smartphone-telefon


  Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev.

  Registrera din e-postadress hos Speedy Phone Fix och få de senaste nyheterna om vad som är på gång. 0% spam, bara goda nyheter.

  Skärmbyte eller byta batteri på iPhone? – Då har du kommit rätt!

  För oss flesta är våran mobil ett otroligt viktigt föremål som vi använder dagligen. Då man kan använda den till allt från att organisera dagens aktiviteter till att lagra viktig information så blir den en slags livlina. Därför är det extra jobbigt när något oväntat händer och mobilen går sönder, vårt teamEuronics Speedy Phone Fix kan därför snabbt och smidigt hjälpa dig som behöva laga din mobil!

  Att du ska ha möjlighet att laga din mobil snabbt och billigt är självfallet en prioritet och det kan vi på Speedy Phone Fix utan tvekan hjälpa dig med. Det händer ofta att vi behöver laga en sprucken skärm på mobilen då detta utan tvekan är den vanligaste skadan på dagens mobiler. Den vanligaste orsaken till man behöver laga en sprucken skärm är att man råkat tappat mobilen. Det här händer ofta utomhus när man skyndar sig någonstans, men det kan såklart hända i de flesta situationer. Ibland har man tur och mobilen klarar sig även efter ett högt fall, medan andra gånger går skärmen sönder trots att den fallit från mindre än en halv meters höjd.

  Till skillnad från många andra mobilreparatörer så lagar vi inte bara skärmen om den gått sönder. Utan vi kan även erbjuda andra servicetjänster och reparationer för dig med allt från iPhone till Huawei samt många andra märken. Även du som behöver laga en äldre modell av till exempel iPhone kan få hjälp av våra skickliga tekniker. Behöver du kanske laga din Macbook, byta batteri på din iPhone eller byta batteri på din iPad? Vi är här för att hjälpa dig!

  Flera års erfarenhet inom teknik och reparation

  I dagens samhälle använder vi konstant våra mobiler, vare sig du har en iPhone eller Samsung så är vår mobiltelefon ett otroligt viktigt redskap. Det finns nästan inget som vi inte kan göra på mobilen vilket är varför vi nästan alltid har den i handen. Detta gör att det såklart är betydligt större risk att mobilen åker i backen och går sönder. Med de senaste iPhone modellerna kan det även hända att man behöver byta glaset på mobilens baksida eftersom den också är gjord av glas. 

  Laga din iPhone hos oss – snabbt och billigt

  Det är såklart otroligt frustrerande när skärmen på mobilen gå sönder, ännu mer irriterande för dig som precis köpt en helt ny telefon. Att reparera en trasig mobil, istället för att köpa en helt ny är ett betydligt bättre val, både för miljön och plånboken Då dagens mobiler som till exempel iPhones är så pass välgjorda och högpresterande bör man inte göra sig av med dem bara för att en del som kan repareras har råkat gå sönder. Du kan spara mycket pengar om du väljer att laga din mobil på någon av våra butiker runt om i landet istället för att bara byta ut den innan den nått slutet av sin livscykel.

  Få hjälp med alla sorters mobilreparationer för riktigt bra priser hos oss på Euronics Speedy Phone Fix. Vi utför flera snabba reparationer och kan hjälpa till med allt från laga en sprucken skärm, till att jämföra abonnemang för dig som vill byta telefon. Vi satsar många av våra resurser på att utbilda vår personal, och på så sätt kan vi erbjuda dig bästa möjliga service.