Laga mobilen själv, eller?

Trasig skärm eller slitet batteri? En av fyra kommer skada sin telefon i år. Om olyckan 

har varit framme för dig är det viktigt att handla snabbt. En skada blir ofta värre med tiden då det innebär en ökad mottaglighet för yttre faktorer som kan skada telefonen ytterligare. Därför är det viktigt att vara förberedd. Vad är det egentligen som krävs för att laga mobilen själv och kan vem som helst göra det? 

Betala inte mer 

Det är enkelt att tänka att man betalar mer när man betalar för att någon annan ska göra jobbet åt en, eftersom deras arbetstid är inräknad i produktpriset. Så är det självklart och något annat vore ju konstigt, men det behöver inte nödvändigtvis betyda att du betalar mer än om du hade gjort det själv. Ofta har vi inte koll på vad reservdelar kostar, eller vart det är bäst att köpa dem. När reservdelar köps individuellt och specialanpassat är det en betydligt högre kostnad än för t.ex för företag som jobbar med reparation och köper in större mängder. Reparationsfirmor har ofta samarbeten eller rabatter på redan reducerade priser som privatpersoner inte kan komma åt. För en liknande prislapp kan du alltså antingen ha en reservdel i handen, eller telefonen lagad och klar medans du tar en kaffe. Dessutom glömmer vi ofta bort det ekonomiska värdet av vår egen tid. Vi tar ju inte ledigt från jobbet för att laga telefonen, utan ofta är det familj och vänner som vi prioriterar bort. För att inte tala om besparingen du gör om du har möjligheten att jobba på datorn eller ringa det där samtalet medans vi tar hand om din telefonen, mot för om du hade gjort det själv. Som företagskund erbjuder vi just nu 20% rabatt på alla iPhone reparationer.

 

Att veta vad man gör

Att laga mobilen själv sätter höga krav på att du vet vad du gör, annars kan det lätt bli både dyrt och tidskrävande när reservdelar eller andra fungerande delar skadas om de installeras på fel sätt. Självklart kan det vara en lärandeprocess man har ett intresse för, men då bör man räkna in för den extra tid och kostnad det innebär. Är mobilreparation din hobby? Det är vår! Speedy Phone Fix är en mobilreparatör som utför reparation med bred kunskap gällande allt från skärmbyte, utbyte av glas på baksidan på din iPhone och mycket mer. Som professionell mobilreparatör har vi många års erfarenhet i branschen och har ett stort intresse i det vi gör. 

Är intresset stort går det fort

Att vi brinner för det vi gör syns inte bara i namnet utan även i utförandet. Med 20 år i branschen och 97% nöjda kunder ser vi till att våra medarbetare har den erfarenhet och kompetens som krävs för att ge dig en snabb och kvalitativ service till bästa pris. Oavsett om det gäller byte av batteri, skärm eller lagring vid vattenskada – Speedy Phone Fix gör det på mindre än 30 minuter. Ring oss på 0730666603 och få 100 kr rabatt idag.

 

laga mobilen själv