Varför köpa Tele2 Abonnemang?

Varför köpa Tele2 abonnemang?

Hos oss på Euronics Speedy Phone Fix kan du köpa abonnemang från Tele2 i våra butiker. Det finns många fördelar med att välja just Tele2. Bland annat så slipper du helt bindningstider vilket kan vara skönt och smidigt. Dessutom så är alla samtal och SMS fria, så att du enkelt och kostnadseffektivt kan hålla kontakt med dina nära och kära. Ska du resa på semester i Europa och vill hitta ett abonnemang som passar bra? Tele2 erbjuder nämligen mobildata inom EU/EES området så att du kan surfa snabbt och kostnadseffektivt.

Vårt förslag är att du kommer in till någon av våra butiker och jämför abonnemang för att se om Tele2 är rätt val för dig.

tele2 abonnemang

Tele2 för hela familjen

Har du familj kan det vara smidigt att förenkla för er genom att samla abonnemang på samma ställe. Om alla i familjen väljer Tele2 abonnemang så kan ni sänka månadskostnaden ganska mycket. Fördelen här är också att alla i familjen får sin helt egna storlek med GB data att surfa för. Du kan såklart börja med ett enda mobilabonnemang och med tidens gång lägga till dina familjemedlemmar för att sänka kostnaden. Så ska du köpa en ny iPhone men inte är säker på vilket abonnemang du ska välja så är Tele2 värda att kolla in.

Varje ytterligare abonnemang som tillkommer gör att du bara betalar 199 kr i månaden extra.

Tele2 och deras lösningar har en stor bredd med olika datamängd, alltifrån obegränsat med data till 10gb per månad. Allt beroende på hur mycket du faktiskt surfar. 

Behöver du laga din mobil i samband med att du skaffar abonnemang? Laga sin mobil i Örebro, Borlänge eller någon av våra andra butiker i landet.

info@speedyphonefix.se 073 066 66 03