Varför köpa Tele2 Abonnemang?

Varför köpa Tele2 abonnemang?

Hos oss på Euronics Speedy Phone Fix kan du köpa abonnemang från Tele2 i någon av våra butiker runt om i hela Sverige. Värt att veta är att det finns många fördelar med att välja just Tele2 framför andra operatörer. Bland annat så slipper du helt bindningstider vilket kan vara skönt och smidigt för dig som reser mycket eller vill testa på olika lösningar löpande. Dessutom så är alla samtal och SMS fria (gratis), så att du enkelt och kostnadseffektivt kan hålla kontakt med dina nära och kära. Ska du resa på semester i Europa och vill hitta ett abonnemang som passar bra? Tele2 erbjuder nämligen mobildata inom EU/EES området så att du kan surfa snabbt och kostnadseffektivt. Det är såklart skönt att kunna ha en bra operatör när man är utomlands får att undvika att kostnaderna skenar iväg när du streamar film eller musik, eller när du använder det mobila nätet.

Vårt förslag är att du kommer in till någon av våra butiker och jämför abonnemang för att se om Tele2 är rätt val för dig. Vi ser till att jämföra Tele2 och deras abonnemang med någon av de andra operatörernas lösningar, exempelvis abonnemang från Halebop eller från Tre, för att ge dig en helhetsbild gällande vilket val av telefonabonnemang som passar bäst för just din situation.

tele2 abonnemang
Varför ska du välja Tele2 abonnemang framför andra alternativ?

Tele2 för hela familjen

Har du familj kan det vara smidigt att förenkla för er genom att samla abonnemang på samma ställe. Om alla i familjen väljer Tele2 abonnemang så kan ni sänka månadskostnaden ganska mycket. Fördelen här är också att alla i familjen får sin helt egna storlek med GB data att surfa för. Du kan såklart börja med ett enda mobilabonnemang och med tidens gång lägga till dina familjemedlemmar för att sänka kostnaden. Så ska du köpa en ny iPhone men inte är säker på vilket abonnemang du ska välja så är Tele2 värda att kolla in. 

Varje ytterligare abonnemang som tillkommer gör att du bara betalar 199 kr i månaden extra.

Tele2 och deras lösningar har en stor bredd med olika datamängd, alltifrån obegränsat med data till 10gb per månad. Allt beroende på hur mycket du faktiskt surfar. 

Behöver du laga din mobil i samband med att du skaffar abonnemang? Laga din mobil via vår mobilreparation i Göteborg, Örebro, Borlänge eller någon av våra andra butiker i landet. Vi får ofta in önskemål på att laga en iphone skärm och att byta batteri på iPhone. Detta är något vi brukar kunna lösa väldigt snabbt i de flesta fall – oftast under 60 minuter.

Se video - Vi jämför abonnemang