Varför köpa Telenor Abonnemang?

Varför Telenor abonnemang?

Har du funderat på att skaffa ett Telenor abonnemang för din lur? Telenors mål är att göra din vardag både enklare och roligare. Med surfmängder från 4 GB upp till Obegränsat finns det något som passar alla. När du är på resande fot kan du surfa på som hemma i EU/EES och ytterligare nio länder – oavsett vilket abonnemang du väljer. De populära resmålen USA, Thailand och Schweiz för att nämna några. 

Samla familjen och dela på surfen. Surfar vissa i familjen mer än andra? Teckna ett abonnemang hos Telenor  för din familj och fördela smidigt surfen i appen. Alla blir nöjda och du sparar pengar varje månad. 

Först med det senaste

Tycker du om att vara först med den allra senaste telefonen? Med Telenor Change är det enklare än någonsin. Efter 12 månader kan du nämligen byta in din gamla telefon och skaffa en helt ny. Din gamla mobil kommer antingen få ett nytt hem eller bli till reservdelar. Bra för både dig och miljön! 

Telefonen behöver vara i gott skick men tecknar du försäkringen Trygg 48 kan du byta in den även om den skulle vara skadad utan extra kostnad. Är olyckan framme innan du är redo att byta telefon täcker försäkringen både skador och stöld och du är garanterad en ny inom 48 timmar.

telenor abonnemang

Telenor Företag

Förenkla ditt företagande med Telenor. Du surfar som hemma i totalt 41 länder och oavsett var i världen du befinner dig ringer du kostnadsfritt till dina kollegor. Driver du en enskild firma får du dessutom 100kr rabatt på alla dina abonnemang. Kom in till någon av våra butiker så hjälper våra säljare dig att hitta den bästa lösningen för just ditt företag.

Låt våra proffs hjälpa dig

Behöver du kanske även laga din mobil när du ändå skall fixa ett nytt abonnemang? Då kan du vara lugn! Du kan enkelt och snabbt laga din mobil via vår mobilreparation i Göteborg, Örebro, Borlänge eller någon av våra andra butiker runt om i hela Sverige. Vi får ofta in önskemål på att laga en iphone skärm och att byta batteri på iPhone. Detta är något vi brukat kunna lösa väldigt snabbt i de flesta fall – oftast under 60 minuter. Välkommen in till oss idag för att ta reda på mer!