Varför skaffa Tre Abonnemang?

Därför ska du köpa Tre abonnemang

Vill du byta telefon och kanske skaffa nytt abonnemang i samband med det? Då kanske Tre abonnemang är något för dig! Med ett abonnemang från Tre betalar du faktiskt mindre för telefonen än om du skulle köpa den kontant. Med Tre abonnemang kan du alltid räkna med konkurrenskraftiga priser.

Dela med dig av surfen till dina nära och kära som också är kunder hos Tre med appen 3Skicka surf. Perfekt för dig som vill bjussa kompisen eller barnen på lite extra surf. Du väljer själv hur mycket surf du vill skicka, och till vem. Surfen du skickar dras från ditt Tre abonnemangs återstående surfmängd.

Tycker du om att koppla av med bra musik i hörlurarna? Eller pendlar du och vill lyssna på dina favorit spellistor på vägen? En annan anledning till varför Tre abonnemang är så himla bra är för att du kan lyssna på obegränsat med musik via tex Spotify eller Apple Music utan att det påverkar din datamängd. Nu är tjänsten även utökad så att du kan lyssna fritt i hela EU. Detta gör Tre abonnemang perfekt för musikälskaren.

Samla familjen med ditt Tre Abonnemang

Lägg till vem du vill i ditt abonnemang för 99 kr/mån. Alla får ett eget nummer där samtal och SMS/MMS ingår. Tillsammans delar ni på surfen från ditt huvudabonnemang. Du kan lägga till upp till fem personer och med tjänsten 3Dela Data delar ni enkelt upp surfen mellan användarna.

Tre abonnemang

Tre Företag

Tre gör det enkelt för dig att välja abonnemang, de har nämligen bara ett. Med Tre abonnemang ingår det obegränsad surf och fria samtal och SMS inom Sverige. Dessutom ingår 3Världen Företag som täcker totalt 80 länder. Där ingår samtal och SMS till svenska nummer och lokala nummer i det land som du befinner dig i. 

Med växellösning från Tre samlar du enkelt alla anställda i ditt företag. Med ett lokalt fastnummer och personligt välkomstmeddelande blir ni lätta att få tag på och ger ett proffsigt intryck. I 3Växel ingår en svarsgrupp som gör att ni kan hjälpas åt att svara. Nu kan du även lägga till nummer från andra operatörer i växeln för bara 49kr/mån. Perfekt för smidigare jobb med den tillfälliga konsulten eller medarbetare som på grund av bindningstid eller andra anledningar har abonnemang hos någon annan än Tre.

Låt våra proffs hjälpa dig med mobilabonnemanget

Är Tre ingenting för dig? Oroa dig inte, vi hjälper dig att hitta rätt för just din smak. Vissa föredrar Tele2 abonnemang och andra Halebop, om du har svårt att veta skillanden vilka fördelar det finns med diverse abonnemang så hjälper vi dig gärna att jämföra alternativ. Behöver du kanske även laga din mobil när du ändå skall fixa ett nytt abonnemang? Då kan du vara lugn! Du kan enkelt och snabbt laga din mobil via vår mobilreparation i Göteborg, Örebro, Borlänge eller någon av våra andra butiker runt om i hela Sverige. 

Vi får ofta önskemål på iPhone skärmbyte och att byta batteri på iPad. Detta är något vi brukat kunna lösa väldigt snabbt i de flesta fall – oftast under 60 minuter. Välkommen in till oss idag för att ta reda på mer!