Varför skaffa Tre Abonnemang?

Därför ska du köpa Tre abonnemang

Är det dags för ny telefon? Med ett abonnemang från Tre betalar du faktiskt mindre för telefonen än om du skulle köpa den kontant. Här kan du alltid räkna med konkurrenskraftiga priser.

Dela med dig av surfen till dina nära och kära som också är kunder hos Tre med appen 3Skicka surf. Perfekt för dig som vill bjussa kompisen eller barnen på en extra surfstund. Du väljer själv hur mycket surf du vill skicka, och till vem. Surfen du skickar dras från ditt abonnemangs återstående surfmängd.

Tycker du om att koppla av med bra musik i hörlurarna? Eller pendlar du och vill lyssna på dina favoritspellistor på vägen? Med ett abonnemang från Tre lyssnar du på musik via Spotify, Deezer, Tidal, SoundCloud eller Apple Music utan att det påverkar din datamängd. Nu är tjänsten även utökad så att du kan lyssna fritt i hela EU. Perfekt för musikälskaren.

Samla familjen

Lägg till vem du vill i ditt abonnemang för 99 kr/mån. Alla får ett eget nummer där samtal och SMS/MMS ingår. Tillsammans delar ni på surfen från ditt huvudabonnemang. Du kan lägga till upp till fem personer och med tjänsten 3Dela Data delar ni enkelt upp surfen mellan användarna.

Tre Företag

Tre gör det enkelt för dig att välja abonnemang, de har nämligen bara ett. Obegränsad surf och fria samtal och SMS inom Sverige. Dessutom ingår 3Världen Företag som täcker totalt 80 länder. Där ingår samtal och SMS till svenska nummer och lokala nummer i det 3Världen-land som du befinner dig i. 

Med växellösning från Tre samlar du enkelt alla anställda i ditt företag. Med ett lokalt fastnummer och personligt välkomstmeddelande blir ni lätta att få tag på och ger ett proffsigt intryck. I 3Växel ingår en svarsgrupp som gör att ni kan hjälpas åt att svara. Nu kan du även lägga till nummer från andra operatörer i växeln för bara 49kr/mån. Perfekt för smidigare jobb med den tillfälliga konsulten eller medarbetare som på grund av bindningstid eller andra anledningar har abonnemang hos någon annan än Tre.

Behöver du laga din iPhone i samband med att du skaffar abonnemang? Kom in till någon av våra butiker i Örebro, Borlänge eller någon av våra andra butiker i landet så hjälper vi dig laga din iPhone snabbt och smidigt.

2019 tog Halebop för tionde gången på 12 år emot utmärkelsen “Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni” från SKI – Svenskt kvalitetsindex. 

Här hittar du prisvärda abonnemang med surfmängder från 2 GB upp till 60 GB till konkurrenskraftiga priser. Du sparar dessutom din oanvända surf så Halebop är perfekt oavsett om du surfar lite, mellan eller mycket. 

Är du student? Då kan du teckna abonnemang med riktigt bra studentrabatt så att du får mer pengar över till annat.

halebop abonnemang pris

info@speedyphonefix.se 073 066 66 03