Franchise Möjligheter med Speedy Phone Fix

Välkommen till vår sida om franchise-möjligheter hos Speedy Phone Fix. Om du överväger att bli en del av vårt framgångsrika mobilreparationsnätverk, har du kommit till rätt ställe. Vi delar information om hur du kan starta din egen Speedy Phone Fix-verksamhet och vara en del av vår växande framgångssaga.

 

Fråga 1: Varför överväga en Speedy Phone Fix Franchise?

Att vara en del av Speedy Phone Fix-franchisen ger dig tillgång till ett beprövat affärskoncept och starkt varumärke. Vi erbjuder omfattande support, utbildning och marknadsföringsresurser för att säkerställa din framgång som franchisetagare.

 

Fråga 2: Vilka stödtjänster erbjuder ni för franchiseägare?

Vi strävar efter att skapa en framgångsrik samarbetsrelation med våra franchiseägare. Vårt supportteam erbjuder omfattande stöd, inklusive affärsutbildning, marknadsföringsstrategier och löpande support för att säkerställa att din franchiseverksamhet blomstrar.

 

Fråga 3: Vilka steg krävs för att starta en Speedy Phone Fix Franchise?

Att starta din egen Speedy Phone Fix-franchise är en enkel och strukturerad process. Vi vägleder dig genom varje steg, från ansökan till öppning. Vår beprövade affärsmodell gör det möjligt för dig att snabbt komma igång och dra nytta av mobilreparationsindustrins tillväxt.

 

Fråga 4: Vad gör Speedy Phone Fix-franchisen unik på marknaden?

Speedy Phone Fix-franchisen utmärker sig genom högkvalitativa tjänster, starkt varumärke och engagemang för både kunder och franchisetagare. Vi strävar efter att skapa en gemenskap av framgångsrika företagare inom mobilreparationsbranschen.

Denna sida är avsedd att ge dig insikter och svar på dina frågor om franchise-möjligheter hos Speedy Phone Fix. Om du är intresserad av att bli en del av vår framgång, kontakta oss för mer information om hur du kan starta din egen Speedy Phone Fix-verksamhet.

Bli franchisetagare hos Speedy Phone Fix

Varför ska du bli franchisetagare hos oss? För att vi har byggt ett varumärke med 97% kundnöjdhet som du kan lita på. Men också för att mobila enheter såsom smartphones och surfplattor är en del av vår vardag. Över 80% av Sveriges befolkning har en smartphone eller surfplatta idag och tar dem med sig överallt. Dessutom har över 40% av alla smartphone-användare någon gång behövt reparera sin telefon.

Fler anledningar att bli franchisetagare

Etablerade sedan 2014
Låg startkostnad - från 150.000 kr
Över 7 butiker i Sverige
Professionella utbildningar
1000+ reparationer per månad

Hur skiljer vi oss från andra?

I Sverige finns ett flertal butiker, men även kedjor som arbetar med reparationer av mobila enheter. Tillsammans omsätter vi över 480 miljoner årligen. Många av dessa fokuserar på det enkla, att byta skärm/batteri. Speedy Phone Fix vet att den bästa marknadsföringen vi och du kan få är referenser från våra kunder. Därför utbildar vi proffs som kan laga allt! Vår breda kunskap är anledningen till att vi lyckas så väl.

Vem önskar vi som Speedy Phone Fix ägare?

150.000 kr i startkapital
Passion för teknik
Positiv attityd och hög arbetsmoral
God service-förmåga och vilja att hjälpa människor
Entreprenör som ser möjligheter
Någon som vill vara en del av Speedy Phone Fix härliga företagskultur!