Laga iPhone Lund

Publicerad denKategorierArtikel, iPhone

Laga iPhone Lund

Laga iPhone i Lund? Att välja Speedy Phone Fix är kanske det bästa du kan göra. Vi har stor förståelse för den viktiga roll mobilen spelar i dagens samhälle, och att du därför vill ha den lagad så snabbt som möjligt. Därför kan vi, tack var det våra medarbetares höga kunskap, erbjuda hög kvalitativa reparationer på under 60 minuter, beroende på vilken typ av omsorg din iPhone behöver. Under tiden kan du shoppa eller njuta av en god lunch.

Axplock av våra tjänster:

Vår butik i Nova Lund kan åtgärda allt i från vattenskador till spruckna skärmar. Inget uppdrag är för stort eller litet. För personlig konsultation, vänligen besök vår fysiska butik eller kontakta oss. Nedan följer några exempel på vanliga reparationer relaterade till att laga iPhone i Lund.

Skärmbyte

Vi har både original- och ersättnings-skärmar av hög kvalitet till de allra flesta iPhone modeller. Vår butik i Lund utför skärmbyte på iPhone under 30 minuter, förmodligen snabbast i stan.

Batteribyte

Ett vanligt förekommande jobb för vårat team i Lund är batteribyte på iPhones. Det finns en del faktorer som kan påverka ett batteris livslängd, till exempel att använda telefonen samtidigt som den laddas. Men att batteritiden på Apples produkter förr eller senare försämras går inte att undvika. Våra experter ger din iPhone eller iPad nytt liv genom snabba och noggranna batteribyten från 299 kr.

Laddkontakt

Har du testat ladda din iPhone med flera olika laddare utan någon framgång? Då är det med stor sannolikhet laddkontakten som är trasig. Även detta är ett relativt vanligt tidsbaserat problem. Självklart kan vi på Speedy Phone Fix i Lund även hjälpa dig med detta.

Behöver du laga iPhone i Lund?

Speedy Phone Fix har snabbt blivit en av Nordens främsta mobilreparatörskedjor. Om du behöver hjälp av någon med erfarenhet av att laga iPhone i Lund är vi ett klokt val. För att du som kund ska känna dig trygg med att välja oss så ingår alltid 90 dagars garanti på utfört arbete. Vår butik i Nova Lund erbjuder inte bara reparation av iPhones, utan vi har kunskap inom de allra flesta mobiler och modeller. Vi tar även emot MacBooks och iPads.

Hitta till oss