iPhone 12 Pro

Behöver du laga din iPhone 12 Pro?

Dagens digitaliserade samhälle befinner sig i en konstant förnyelsefas. Det kommer nya produkter och uppdaterade tjänster flertal tillfällen per år för att tillfredsställa den kontinuerligt media begärde allmänheten. Att ständigt konsumera nytt är varken bra för plånboken eller miljön och just teknikprylar har ofta en längre livsperiod än vad man tror. För att spara pengar och göra en tjänst för miljön bör du istället laga din iPhone 12 Pro hos Speedy Phone Fix. Vi använder oss av originaldelar som kan få din iPhone att bli som ny igen.

Fördelar med att laga din iPhone 12 Pro

Det finns många fördelar med att laga din iPhone 12 Pro istället för att köpa en ny. Den främsta anledningen är att du slipper processen med att installera en ny telefon. Faktorer som att föra över kontakter och justera inställningar efter önskemål och behov kan ta tid. Om du istället lagar din telefon så är den redo att användas direkt efter reparationen. Din telefon är då precis som vanligt och du har inte förlorat någon information, bilder eller appar. Som tidigare nämnt är det avsevärt mycket billigare att reparera en gammal telefon jämfört med att köpa en ny. Oftast krävs det inte mycket för att en telefon ska bli någorlunda som ny igen och hålla ytterligare ett år eller två. 

Dessutom går det fort att laga din iPhone 12 Pro. Eftersom vår personal är proffs på sitt arbete tar det oftast inte mer än 30 minuter att laga vanliga fel. Ett tips för att förhindra större repor samt vattenskador på din iPhone är att använda dig utav ett tåligt skal samt ett skärmskydd.

Laga din telefon hos Speedy Phone Fix

Har din skärm gått sönder, eller börjar ditt batteri bli slitet?
Hos oss kan du beställa tjänster i form av batteribyte från 299 kr, eller övriga tjänster från 349 kr. Vår välutbildade personal ger dig alltid bästa möjliga service och ser till att din reparation eller skärmbyte går så snabbt och enkelt som möjligt. Tänk därför efter en extra gång innan du kastar bort din iPhone 12 Pro och kom istället in till oss för att reparera den till ett nytt liv. Vi utför alla slags reparationer på produkter från både Apple, Samsung, Huawei, Xperia, One Plus och LG. 

Har du några frågor angående din reparation? Välkommen att kontakta oss eller kom in till en Speedy Phone Fix butik nära dig. Våra butiker finns i Eskilstuna, Partille, Malmö, Borlänge, Örebro och Lund

Typ av reparationPRIS
Felsökning (Dras av vid reparation)250:-
Byte LCD Orginal5990:-
Byte LCD Ersättning3490:-
Byte baksida komplett med ramRing
Byte baksida bara glasRing
Byte av Bak Kamera
Ring
Byte batteriRing
Byte högtalare fram
Ring
Byte Lins kamera glas599:-
Byte laddkontaktRing
Fuktsanering, vattenskada999:-