Er Valda Partner för Professionell Mobilreparation

Välkommen till vår ”Om Oss”-sida hos Speedy Phone Fix. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för professionell mobilreparation och service i Lund. Här delar vi med oss av vår historia, våra värderingar och vår vision för att erbjuda högkvalitativa professionella mobilreparationstjänster till våra kunder.

Fokus keyword: Professionell Mobilreparation

Avsnitt 1: Vår Historia och Grundande Principer

Speedy Phone Fix grundades med en passion för att erbjuda professionella mobilreparationstjänster med fokus på kvalitet och tillförlitlighet. Våra grundande principer inkluderar dedikation till kundnöjdhet, teknisk expertis och att hålla oss uppdaterade med den senaste teknologin.

Fokus keyword: Professionell Mobilreparation

Avsnitt 2: Vårt Engagemang för Kvalitet och Kundnöjdhet

Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet i varje professionell mobilreparation vi utför. Våra erfarna tekniker genomgår kontinuerlig utbildning för att hålla sig i framkant av branschens utveckling. Vårt engagemang för kundnöjdhet genomsyrar varje steg av vår verksamhet.

Fokus keyword: Professionell Mobilreparation

Avsnitt 3: Vår Vision och Framtidsinriktning

Vår vision är att vara det främsta valet för professionell mobilreparation i Lund och skapa en positiv inverkan på våra kunders liv. Vi strävar efter att vara en drivkraft för innovation inom professionell mobilreparationsbranschen och fortsätta utvecklas för att möta våra kunders växande behov.

Fokus keyword: Professionell Mobilreparation

Avsnitt 4: Vårt Team och Kundfokus

Speedy Phone Fix-teamet är dedikerat till att erbjuda en överlägsen kundupplevelse inom professionell mobilreparation. Vi värdesätter öppen kommunikation, transparent prissättning och att vara tillgängliga för att svara på dina frågor. Vi ser varje reparation som en möjlighet att skapa nöjda och lojala kunder.

Fokus keyword: Professionell Mobilreparation

Denna sida är avsedd att ge dig en djupare inblick i vem vi är och vad vi står för hos Speedy Phone Fix som din valda partner för professionell mobilreparation i Lund. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda pålitliga tjänster och enastående kundupplevelser

Speedy Phone Fix tror på långsiktiga relationer.

En nöjd kund är en återkommande kund.

0
års erfarenhet
0
st skärmbyten
0
lagade enheter
0%
nöjda kunder

Vad vi kan göra

Välkommen till vårt serviceavsnitt! Vi är specialiserade på reparation av mobiltelefoner, iPads och Mac-enheter. Lita på vår erfarenhet för att återställa din enhet till optimalt skick.

Vi reparerar allt vår kunskap är vår framgång.

Snabba reparationer med originaldelar utförda av proffs – det är vårt motto. Med butiker i flera städer runt om i Sverige reparerar vi iPhone, Samsung, HTC, Huawei, Nokia, MacBook och fler andra märken. Dina mobila enheter som iPhone, iPad och laptop har blivit livsnödvändiga. Du använder dem i jobbet, i skolan eller för få en lugn stund från barnen. Med över 1000 reparationer i månaden kan du vara lugn, Speedy Phone Fix löser dina problem.

Kontakt oss

Vi räddar din smartphone

Vi har sett allt! Från telefoner som blivit överkörda till laptops som hamnat i vattnet. Vi har verktyg och kunskap att laga allt. Det är vårt motto och anledningen till vår framgång. Vår breda kunskap. Vi gör inte bara skärmbyten och batteribyten – vi gör allt från enkla skärmbyten ner till lödning på kretskort. Allt för att rädda livet på din mobila enhet. Alla våra tekniker är utbildade och alltid nyfikna på ny teknik – därför ligger vi också i framkant.

Click here