iPhone 12

Laga iPhone 12

Laga din iPhone 12 hos oss

Många känner nog igen sig i paniken som uppstår när man råkar spräcka skärmen på sin iPhone. Ibland kan man komma undan lindrigt med endast små repor. Har man otur däremot kan hela skärmen krossas och då kan du behöva laga din iPhone 12. Att laga sin telefon är ett mycket bättre alternativ än att köpa nytt. Dessutom har din telefon ofta en längre livsperiod än vad man tror. Allt som behövs är bara en reparation hos Speedy Phone Fix. Vi lagar allt ifrån sprucken skärm, byter batteri samt andra typer av reparationer. Vi kan få din iPhone 12 att bli som ny igen, tack vare de originaldelar vi använder oss utav.

Varför ska du laga din iPhone 12?

Som tidigare nämnt så har ofta just telefoner en längre livsperiod än vad man tror. Genom att nöta på grejerna till fullo gör man en jättetjänst för miljön och minskar på den massproduktion som pågår. Dessutom är det otroligt mycket billigare att laga en telefon jämfört med att köpa en ny.  När du slipper köpa en ny telefon slipper du också allt krångel som uppstår vid nya prylar. Alla inställningar som ska fixas, alla kontakter och bilder som ska överföras och alla appar som ska laddas ner. Genom att laga din iPhone 12 så är den redo att användas direkt efter reparationen. Vi kan garantera att din telefon har bättre funktionalitet än vid inlämning – samtidigt som alla personliga inställningar är orörda. Vår personal är otroligt professionella i sitt arbete, vilket gör att laga din iPhone 12 går snabbt och smidigt. Oftast är reparationen klar på under 2 timmar och lagningen bidrar samtidigt till en ökad livslängd för din telefon med ett till två år.   Ett tips för att i framtiden förhindra större repor samt vattenskador på din iPhone är att använda dig utav ett tåligt skal samt ett skärmskydd.

Laga iPhone 12

Laga din telefon hos Speedy Phone Fix

Hos Speedy Phone fix kan du beställa tjänster i form av batteribyte från 299 kr, eller övriga tjänster från 349 kr. Vår professionella personal ger dig alltid bästa möjliga service och ser till att din reparation eller skärmbyte går så snabbt och enkelt som möjligt. Vi utför alla slags reparationer på produkter från både Apple, Samsung, Huawei, Xperia, One Plus och LG Tänk alltid efter innan du gör dig av med din iPhone. En enstaka reparation kan laga din iPhone 12 och göra stor skillnad för hållbarheten.  Har du några frågor angående din reparation? Välkommen att kontakta oss eller kom in till en Speedy Phone Fix butik nära dig. Våra butiker finns i Eskilstuna, Partille, Malmö, Borlänge, Örebro och Lund. http://www.youtube.com/watch?v=65JrtwtTOdc
Typ av reparationPRIS
Felsökning (Dras av vid reparation)250:-
Byte LCD Skärm Original 5990:-
Byte av Lcd Skärm Ersättning3490:-
Byte av batteriRing
Byte laddkontaktRing
Byte högtalare framRing
Byte kamera fram
Ring
Byte hemknappRing
Byte volymknappRing
Byte vibratorRing
Lagning vattenskada999:-