Laga mobil Eskilstuna

Laga din mobil i Eskilstuna – Tuna park

Vi hjälper er med allt ifrån batteribyte för iPhone, skärmbyte och att laga fuktskador i din smartphone. Välkommen att laga din mobil i Eskilstuna hos oss!

HITTA BUTIKEN

Laga mobil i Eskilstuna

Vill du laga din mobil i Eskilstuna så är det oss på Euronics Speedy Phone Fix du ska vända dig till. Vi erbjuder exempelvis att byta batteri på din iPhone eller laga din spruckna mobilskärm till billigt pris. Du hittar vår butik i Tuna Park i Eskilstuna och vi välkomnar många olika typer av reparation för både datorer, Macbook, smartphone eller om du ska laga din ipad

Alla kan drabbas av en sprucken mobilskärm, särskilt iPhone, och många av oss vet nog hur irriterande det är att drabbas. Eftersom en trasig mobilskärm kan påverka dina vardagliga ärenden, telefonsamtal och ditt arbete så är det viktigt att snabbt laga mobilen. Vi byter glas oavsett om du har en Samsung, Huawei, LG eller ska laga din iPhone skärm.

laga mobil eskilstuna

Framförallt har vi noterat att många kommer till våra butik i Eskilstuna för att laga skärm för iPhone 6s, iPhone 7 eller iPhone 8. Vi satsar stora resurser på att utbilda vår personal, så att vi kan hjälpa dig med både snabba och effektiva reparationer varje dag. Vår personal ser även till att ge dig bästa möjliga kundservice.

Hur snabbt går det att ordna ett skärmbyte för mobil?

Ett klassiskt skärmbyte för din mobil kan vi ordna snabbt, och de flesta av våra reparationer går att fixa på en 30 till 60 minuter generellt. Ska du laga mobil i Eskilstuna så kan du få hjälp redan samma dag och ofta inom en timme. Att kunna laga mobilen snabbt är något som många uppskattar eftersom ens smartphone är en viktig del av livet och arbetsdagen.

Letar du efter ett mobilabonnemang i Eskilstuna eller ska byta abonnemang? I samtliga av våra Euronics Speedy Phone Fix butiker erbjuder vi även olika typer av abonnemang till bra pris. Oavsett om du önskar byta mobiltelefonoperatör till exempelvis Telia eller Tele2. 

Bor du i Skåne eller Borlänge? Det är en stor risk att laga mobilen själv, så då kan istället laga din mobil i Malmö eller i vår butik i Kupolen.

eskilstuna laga mobil

Tuna Park Eskilstuna

Adress: Gunborg Nymans Väg 2,  Eskilstuna

Ring: 073-06 666 03

Öppettider: Måndag – Fredag 10.00 – 20.00, Lördag 10.00 – 18.00, Söndag 11.00 – 18.00

HITTA BUTIKEN