Laga mobil i Malmö Emporia

Laga din mobil i Malmö – Emporia

200 kr rabatt på skärmbyten just nu

HITTA BUTIKEN

Laga mobil i Malmö

Är din mobilskärm trasig eller behöver du kanske byta batteri? Laga din mobil i Malmö hos oss på Speedy Phone Fix. Vi har ny butik i Emporia Shopping Center och tar emot alla typer av mobiltelefoner som behöver reparation.

Att en mobilskärm går sönder vid ett fall är ett mycket vanligt problem idag. Detta eftersom vi använder våra smartphones flera timmar per dag.

Oavsett om du exempelvis behöver byta glas för en iPhone 6, iPhone 7 eller iPhone 8 har vi rätt kompetens för att utföra jobbet snabbt. Du behöver bara vänta omkring 30-60 minuter så är vi färdiga med reparationen av din mobil.  

För oss är det dessutom viktigt att kunna erbjuda dig snabb service, hög kvalitet och reparation till billigt pris.

Att du som kund blir nöjd är högsta tänkbara prioritet för oss när du lagar din mobil i Malmö hos oss på Euronics Speedy Phone Fix.

Laga din smartphone i Malmö till bra pris

Övriga typer av reparationer som vi utför är exempelvis åtgärder för vattenskada i mobil, felsökning och byte av batteri som blivit slitna. Om du har problem med att ladda din iPhone eller smartphone kan vi också lösa det.

Om du behöver reparera din mobil men inte befinner dig i Malmö så kan du vara lugn. Vi är numera en rikstäckande kedja och har butiker i flera andra städer i Sverige såsom Borlänge, Eskilstuna, Lund och Örebro. Vår tekniskt utbildade team står alltid redo att laga din smartphone, surfplatta eller dator varje dag.

laga mobil malmö

Vi tar emot de flesta typer av smartphone eller iPad märken såsom exempelvis Samsung, Huawei och One Plus. Du är alltid varmt välkommen in och laga din mobil i Malmö hos oss till ett riktigt bra pris.

ad-spf-2@2x-100
ad-spf-2_1@2x-100
Föregående Nästa laga mobil malmö

Hitta till vår butik i Emporia

Adress: Hyllie Boulevard 19 Malmö

Ring: 073-06 666 03

Öppettider: Måndag – Söndag 10–20

HITTA BUTIKEN