Laga iPhone laddkontakt

Problem med att batteriet på din iPhone inte laddas ordentligt eller inte alls? Ett av de vanligaste orsakerna för detta problem är att USB-C kabeln på iPhone krånglar. Då kan det vara en bra ide att laga din iPhones laddkontakt.

Ibland vägrar en iPhone eller iPad att ladda batteriet, även när den är ansluten till en strömkälla eller placerad på en kompatibel trådlös laddningsplatta. Du kanske upptäcker att enheten surrar och säger att den laddas, men ingenting händer, att det laddas opålitligt eller kräver att man konstant fiddlar och balanserar den. Lightning ( även kallad USB-C) -kabeln kan också kännas lös eller kanske inte kan hålla sig ansluten längre än bara några minuter, eller så händer ingenting alls. Om detta är ett problem du upplever när du ska ladda din mobil så är det dags att laga din iPhones laddkontakt.

Laga iPhone laddkontakt

Hur lagar man iPhones laddkontakt?

Detta är ett rätt vanligt problem med dem nyare iPhone modellerna då laddningen kan börja krångla med tiden. Detta kan bero på alltifrån att kontakten ej passar som den brukade till att den slutat ladda helt. Dessa problem är otroligt frustrerande då vi ofta är väldigt beroende av våra mobiler och använder dem dagligen, vilket blir svårt om ens iPhone inte vill ladda. iPhone 8 och nyare modeller använder även lightning kontakten till hörlurarna. Om du upplever problem med att den pausar ditt ljud, det sprakar eller att du ej kan använda ditt headset till telefonsamtal kan det vara ett tecken på att din iPhones laddkontakt behöver bytas ut. Som tur är så kan man enkelt laga iPhones laddkontakt. Det kan behövas allt från en enkel rengöring till ett komplett utbyte av laddningsdockan.

Vi på Euronics Speedy Phone Fix utför snabba reparationer och kan enkelt hjälpa med att laga din iPhones laddkontakt. Vi satsar många av våra resurser på att utbilda vår personal, och på så sätt kan de ge dig bästa möjliga service. Kom in till någon av våra butiker med din iPhone till oss så ser vi till att göra en felundersökning. Efter felsökningen återkommer vi med en rapport samt pris för att laga din iPhone. Vi utför reparationer på alla sorters iPhones, t.ex. iphone skärmbyte, med originaldelar och kan även laga din iPad om du önskar.