Passa på, Just nu fixar vi skärmbyte på din iPhone till riktigt bra pris! - Laga din telefon hos oss

Publicerad denLämna en kommentarKategorierUncategorized
Vi erbjuder alla våra kunder generösa priser vid skärmbyte på samtliga telefonmodeller. Om du har en iPhone får du även 50% rabatt vid skärmbyte av telefonens baksida.
iPhone skärmbyte hos Speedy Phone FixÄr du rädd att ett skärmbyte ska kosta skjortan?

Hos oss kan du vara lugn. Vi erbjuder just nu alla våra kunder generösa priser jämfört med våra konkurrenter, så att du kan spara pengar som tack för att du väljer oss för att hjälpa dig med skärmbyten. Vare sig du ringer med en iPhone, Samsung, Huwaei eller vill byta batteri på din iPad kan du alltid komma in till oss för att få hjälp. Vi har även generösa öppettider och befinner oss i gallerior som Emporia i Malmö och Allum i Partille för att nämna ett par av våra butiker.

Vi vill att du ska kunna fixa skärmbytet smidigt på lunchen!

Vi har full förståelse för att de flesta människor idag lever och arbetar genom sin mobil, självklart ska det inte vara ett hinder för att göra ett skärmbyte eller lämna in sin iPhone eller annan device för ett skärmbyte, vi byter både fram och baksidan enkelt och smidigt!

Kanske vill du få hjälp med optimering av batteritid? 

Vi lovar att vara effektiva och så pass snabba, så att du känner dig trygg och säker på att lämna in din mobil till oss utan att missa några viktiga händelser!

Vi finns alltid nära till hands!

Så kom in till oss när du har tid, vi tar emot din iPhone eller vilken telefon du än har på drop-in tider och försöker alltid lösa ditt problem inom en halvtimme, timme.

iphone skärmbyte

Du kan även laga din iPad hos oss, vi finns i ÖrebroBorlängeMalmöEskilstunaLund och Göteborg.

Vår kundsupport finns också alltid nära tills hands ifall du har frågor om hur vi kan hjälpa dig. Våra kundservicemedarbetare svarar på allt såsom abonnemangsfrågor och kan ge expertråd gällande exempelvis Halebop & Tre-abonnemang.  Ring eller skriv till oss så hjälper vi dig !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *