iPhone skärmbyte

Publicerad denKategorierArtikel, iPhone

Vi erbjuder alla våra kunder generösa priser vid iPhone skärmbyte. Alltid med 90 dagars garanti. Välkommen till Speedy Phone Fix, en av nordens snabbast växande mobilreparatörskedjor med butiker över hela Sverige.

iPhone skärmbyte hos Speedy Phone FixÄr du rädd att ett skärmbyte ska kosta skjortan?

Hos oss kan du vara lugn. Vi erbjuder just nu alla våra kunder generösa priser jämfört med våra konkurrenter, så att du kan spara pengar som tack för att du väljer oss för att hjälpa dig med skärmbyten. Vare sig du ringer med en iPhone, Samsung, Huwaei eller vill byta batteri på din iPad kan du alltid komma in till oss för att få hjälp. Vi har även generösa öppettider och befinner oss i gallerior som Emporia i Malmö och Allum i Partille för att nämna ett par av våra butiker.

iPhone skärmbyte - under lunchen

Vi har full förståelse för att de flesta människor idag lever och arbetar genom sin mobil. Därför ska det inte vara ett hinder att lämna in sin iPhone eller annan device för ett skärmbyte. Vi byter både fram och baksidan enkelt och smidigt. Faktum är att våra medarbetare, tack var det expertisen de besitter, utför skärmbyte på iPhone under 30 minuter. Medans kan du ta en lunch eller titta runt i någon av dem köpcentrum där våra butiker finns.

Vi finns alltid nära till hands!

Så kom in till oss när du har tid. Vi tar emot din iPhone eller vilken telefon du än har. Drop-in tider och alltid med målet att lösa ditt problem inom 60 minuter.

iphone skärmbyte

Du kan även laga din iPad hos oss, vi finns i ÖrebroBorlängeMalmöEskilstunaLund och Göteborg.

Vår kundsupport finns också alltid nära tills hands ifall du har frågor om hur vi kan hjälpa dig. Våra kundservicemedarbetare svarar på allt såsom abonnemangsfrågor och kan ge expertråd gällande exempelvis Halebop & Tre-abonnemang.  Ring eller skriv till oss så hjälper vi dig !