Trasig skärm? Kom in till oss för iPhone skärmbyte i Göteborg

IPhone skärmbyte är en av de vanligaste reparationer vårt team i Göteborg utför. Just skärmbyten är så pass vanliga eftersom det är lätt att tappa mobilen och därför får vi ofta in en iPhone som behöver ett skärmbyte i Göteborg.  

För de flesta av oss är våran iPhone ett otroligt viktigt föremål som vi använder dagligen. Då man kan använda sin mobil till allt från att organisera sina aktiviteter till att lagra viktig information så blir den en slags livlina. Därför är det extra frustrerande när den åker i backen och skärmen går sönder. Det är exempelvis mycket vanligt att mobilen faller i golvet när man flyttar i Stockholm, renoverar om hemma eller utför fritidsaktiviteter. Vi på Speedy Phone Fix kan därför snabbt och smidigt hjälpa dig som behöver ett iPhone skärmbyte i Göteborg! 

Att du ska ha möjlighet att laga din iPhone snabbt och till ett bra pris är såklart en prioritet och det kan vi på Speedy Phone Fix definitivt hjälpa dig med. Till skillnad från många andra mobilreparatörer i Göteborg så utför vi inte bara iPhone skärmbyte. Utan vi kan även erbjuda andra servicetjänster och reparationer för dig med iPhone. Även du som behöver laga en äldre iPhone kan få hjälp av våra skickliga tekniker.

iPhone skärmbyte Göteborg

Låt våra experter utföra ditt iPhone skärmbyte i Göteborg

Eftersom iPhone mobiler är så pass tunna gör detta att de kan vara lite mer utsatta för skador jämfört med en tyngre och styvare mobil. iPhone mobiler har bland annat en touchskärm av tunt glas vilket är betydligt känsligare än en enkel plastskärm. Vilket betyder att den blir större risk för att skärmen går sönder om man tappar mobilen. 

Många väljer att reparera sin trasiga iPhone då det ofta är ett bättre alternativ än att köpa en helt ny. iPhone mobiler är så pass välgjorda och högpresterande så man bör inte kasta den bara för att en del som kan repareras har råkat gå sönder. Du kan spara mycket pengar om du väljer att komma in till oss för ett iPhone skärmbyte istället för att bara byta ut mobilen innan den nått slutet av sin livscykel.

Kom in till oss på Allum Köpcenter och få ett iPhone skärmbyte i Göteborg snabbt och smidigt hos oss på Speedy Phone Fix. Har din laddkontakt gått sönder eller behöver du hjälp med att laga en fuktskadad iPhone 6s eller iPhone 7? Vi utför snabba reparationer samt skärmbyte på iPhone utförda av riktiga proffs. Vi satsar mycket resurser på att utbilda vår personal, så att de kan ge dig bästa möjliga service.