laga iphone i Lund

laga iphone i Lund

laga iphone i Lund

laga iphone i Lund Det finns en hel hög av olika Iphone att välja mellan idag, och fastän iPhone 12 inte är den allra nyaste i smartphone-samlingen så har den en hel del smarta funktioner som kan vara avgörande när du ska välja din nästa mobiltelefon. För även om vi hjälper dig med att laga din iPhone, genom att laga din spruckna skärm eller att byta batteri, så behövs det tyvärr köpas ny telefon helt och hållet efter några år. Den allra nyaste är iPhone 13, telia har sammanfattat och jämfört de olika modellerna.laga iphone i Lund Vi har fokuserat på iPhone 12 som är den smartphone som är den näst nyaste på marknaden, och har listat fyra funktioner som vi tycker är otroligt smidiga med iPhone 12.

Vad har iPhone 12 för smarta funktioner?

  • Ceramic Shield – Ett förstärkt glas som ska hjälpa till att skydda telefonen mot skador om du tappar den i marken, ceramic shield ska ge hela fyra gånger bättre skydd mot tappskador. Materialet på iPhone 12 är tåligare än alla andra andra iPhoneglas laga iphone i Lund.
  • Gruppsamtal i Facetime – Videosamtal Funktionen facetime har på denna smartphone så du kan ha gruppsamtal med dina vänner, kul va? De inbjudna blir ikoner på skärmen och sen när en av er pratar så förstoras ikonen för att visa vem det är som pratar laga iphone i Lund.
  • Automatiskt ”Stör ej” – För att bli mindre störd av din telefon, eller distraherad så finns det en automatiskt stör ej-funktion på den här telefonen. Du kan aktivera den manuellt eller schemalägga, men också lägga in att den ska gälla när du befinner dig på en utvald plats, och sen avaktiveras den när du lämnat platsen. Den kan alltså anpassa sig efter vart du befinner dig!
  • Skärminspelning – Skärmdumpar i all ära, men här kan du också spara film på vad som händer på din iPhoneskärm. Ett smidigt sätt att visa hur du gör något på din telefon laga iphone i Lund!
Smarta funktioner med iPhone 12 - Speedy Phone Fix - laga iphone i Lund

Behöver du hjälp med att laga din iPhone – gör de hos Speedy Phone Fix

Vi utför alla sorters mobilreparationer, snabbt och till ett bra pris. Vi har de originaldelar som kan få din iPhone 12 att bli som ny igen. Vi på Speedy Phone Fix kan laga din skärm (om den mot förmodan skulle spricka trots det tåliga glaset), byta batteri och göra andra reparationer av din Ipad, MacBook, iPhone eller andra typer av mobiltelefoner. Kontakta oss om du behöver hjälp, eller besök någon av våra butiker laga iphone i Lund. 

Här finns våra butiker som kan hjälpa dig laga din telefon:

Kupolen Borlänge Nova lund Tuna Park Eskilstuna Emporia Malmö Marieberg galleria Örebro Allum köpcentrum Partille/Göteborg. laga iphone i Lund hos Speedy Phone Fix
Related Posts