Laga din mobil i Örebro Marieberg Galleria

Laga din mobil i Örebro

Behöver du laga din mobil i Örebro men vet inte vart du ska vända dig? Hos oss på Euronics Speedy Phone Fix kan du alltid byta batteri, laga en sprucken mobilskärm eller andra smartphone reparationer till riktigt bra priser. Vi har en ny butik i Marieberg Galleria och vi emot de flesta typer av reparationer oavsett om du har en smartphone, dator eller iPad. 

Att råka tappa mobilen och få en sprucken skärm har nog de flesta av oss varit med om. Det är ett mycket vanligt problem som ofta behöver fixas snabbt. För dig som behöver laga din mobil i Örebro så kan vi hjälpa med att byta glas om du exempelvis har en Samsung S8 (och andra modeller), Huawei, LG eller är i behov av att byta glas på baksidan av din iPhone.

Vi reparerar allt från äldre modeller såsom iPhone 7 eller iPhone 8, till de allra nyaste modellerna som iPhone 11 och iPhone 12. Detta gäller självklart om du vill laga en annan typ av smartphone i Örebro. 

laga mobil örebro

Låt våra experter hjälpa dig

Vi är experter på att utföra snabba reparationer eftersom vi satsar mycket resurser på vårt team och deras kunskap. Ett vanligt skärmbyte kan vi fixa på väldigt kort tid, och de flesta av våra reparationer går att lösa på en halvtimme till en timme. Behöver du laga mobil i Örebro så kan du få hjälp redan samma timme, vilket många uppskattar då man använder sin smartphone dygnet runt. Många tror att de kan laga sin mobil på egen hand. Faktum är att det nämligen är en stor risk att laga mobilen själv.

I samtliga av våra Euronics Speedy Phone Fix butiker kan vi även hjälpa dig med att jämföra olika mobilabonnemang. Oavsett om du önskar byta mobiltelefonoperatör till exempelvis Telia eller Tele2.

laga mobil örebro marieberg

Hitta till vår butik i Marieberg Galleria

Adress:Säljarevägen 1, 702 36 Örebro

Ring: 073-06 666 03

Öppettider: Måndag – Fredag 10.00 – 20.00, Lördag 10.00 – 18.00, Söndag 11.00 – 18.00