Byta glas på baksidan av Iphone

Byta glas på baksidan av din iPhone

Dags att byta glas på baksidan av din iPhone?

Olyckor sker hela tiden, har du råkat tappa mobilen och behöver byta glas på baksidan av din iPhone X, iPhone 8 Plus eller annan Apple modell? Baksidan på de nyare iPhone modellerna består av glas, vilket i sin tur innebär att det kan spricka och gå sönder så att du behöver support. Om baksidan på din iPhone är sprucken så försämras både mobilens fukt- och dammtålighet.

Detta betyder att din telefon har större risk att ta ännu mer skada i framtiden och kan leda till att din iPhone i värsta fall helt lägger av. Det kan även leda till att damm från omvärlden tar sig in på olika ställen såsom kameran vilket i sin tur kan påverka kvalitén på din foton.

byta glas baksida iphone

Just nu erbjuder vi 50% rabatt på glasbyte av iPhone baksida!

Om du har råkat få en spricka och därmed behöver byta glas på baksidan av din iPhone så kan vi på Speedy Phone Fix absolut hjälpa dig med detta. Det kan även vara så att ramen har med tiden böjt sig eller fått många fula bucklor eller repor. Även detta går att byta ut. Vi använder oss av den allra senaste tekniken i form av en TBK maskin med den bästa laserprecisionen på marknaden.

Tack vare laserns exakta kalibrering har vi möjlighet att byta glaset på baksidan av din iPhone med högsta nivå av noggrannhet. Det är inte många som jobbar som mobilreparatör kan briljera med en sådan här högteknologisk maskin. 

Var finns vi?

Du hittar oss i någon av våra butiker, vi kan laga din mobil i Kupolen Borlänge, Nova Lund, Tuna Park Eskilstuna, Emporia Malmö och Marieberg Galleria Örebro. Vi lämnar garanti på glaset och det tar bara två timmar att byta glas på baksidan av din iPhone vid inlämning i butik. Vi hjälper dig även med ett skärmbyte på din iPhone om framsidan skulle ha råkat gå sönder. Vi tar självklart även hand om lite ovanligare modeller, så tveka inte att även komma in till oss med din OnePlus eller Huwaei oavsett vilken modell du har så ska vi se till att lösa ditt problem!

Kom och lämna in telefon eller skicka till oss, vi returnerar den inom 1-2 arbetsdagar från att vi fått in din iPhone.