Byta glas baksidan av din Iphone

Byta glas på baksidan av din iPhone

Dags att byta glas på baksidan av din iPhone?

Olyckor sker hela tiden, har du råkat tappa mobilen och behöver byta glas på baksidan av din iPhone X, iPhone 8 Plus eller annan Apple modell? Baksidan på de nyare iPhone modellerna består av glas, vilket i sin tur innebär att det kan spricka och gå sönder så att du behöver support. Om baksidan på din iPhone är sprucken så försämras både mobilens fukt- och dammtålighet. Detta betyder att din telefon har större risk att ta ännu mer skada i framtiden och kan leda till att din iPhone i värsta fall helt lägger av. Det kan även leda till att damm från omvärlden tar sig in på olika ställen såsom kameran vilket i sin tur kan påverka kvalitén på din foton. byta-glas-baksidan-iphone

Ge din iPhone nytt liv – snabbt, smidigt och billigt.

Om du har råkat få en spricka och därmed behöver byta glas på baksidan av din iPhone så kan vi på Speedy Phone Fix hjälpa dig med det också. Det kan även vara så att ramen har med tiden böjt sig eller fått många fula bucklor eller repor. Även detta går att byta ut. Vi använder oss av den allra senaste tekniken i form av en TBK maskin med den bästa laserprecisionen på marknaden. Tack vare laserns exakta kalibrering har vi möjlighet att byta glaset på baksidan av din iPhone med högsta nivå av noggrannhet. Det är inte många som jobbar som mobilreparatör kan briljera med en sådan här högteknologisk maskin.

Var finns vi?

Du hittar oss i någon av våra butiker, bland annat i Kupolen Borlänge och Emporia Malmö. Speedy Phone Fix lämnar garanti på glaset. Det tar bara två timmar att byta glas på baksidan av din iPhone vid inlämning i butik. Våra medarbetare hjälper dig även med saker som skärmbyte och fuktskador. Vi tar självklart även hand om lite ovanligare modeller. Därav behöver du inte tveka på att även komma in till oss med din OnePlus eller Huwaei. Oavsett vilken modell du har så ska vi se till att lösa ditt problem! Du kan även skicka din telefon till oss. Vi returnerar den inom 1-2 arbetsdagar från att vi fått in din iPhone.