Trasig iPhone Borlänge

Publicerad denKategorierArtikel, iPhone

Har du en trasig iPhone i Borlänge?

Om du har en trasig iPhone i Borlänge så har du hittat rätt. Speedy Phone Fix har över 20 års erfarenhet av mobilreparationer. Därav kan man säga att vi har sett allt. Modell och skada kvittar, vi kan alltid laga din mobil i Borlänge.

Skärmbyte 

När vår butik får in en trasig iPhone i Borlänge så är chansen stor att det handlar om en sprucken skärm. Faktum är att skärmbyten är den reparation som vi oftast utför. Och våra proffsiga medarbetare gör det snabbt, närmare bestämt under 60 minuter. Förmodligen snabbast i stan.

Oavsett om du behöver byta glas på baksidan eller en ny skärm så är det viktigt att åtgärda det så fort som möjligt. Anledningen till det är att när glaset väl har fått en spricka så blir det snabbt värre. Oavsett årsmodell så hjälper vi dig med iPhone skärmbyte i Borlänge.  

Batteribyte

Batteriet är din iPhones hjärta. Om det inte fungerar, så gör inte heller enheten det. Som bekant så slits alla batterier och blir sämre efter en tid. Och iPhones är inget undantag. Utöver det faktum att det är irriterande med en mobil som alltid måste laddas, så kan även telefonens prestanda påverkas. 

när ska man byta batteri på iPhone? Självklart går det inte att svara specifikt för varje enskild individ, men man brukar säga att det genomsnittliga batteriet bör bytas efter 2 år. Ge din iPhone nytt liv med ett batteribyte hos Speedy Phone Fix, vi gör det på ca 30 minuter. Det kvittar om du har årsmodell 2014 eller 2021, en trasig iPhone i Borlänge är alltid välkommen in till vår butik i Kupolen.

Om du har köpt en ny iPhone eller nyligen gjort ett batteribyte så finns det tips från Apple om hur du gör för att maximera batteriets livslängd. Bland annat:

  • Undvik extrema temperaturer 
  • Avlägsna fodral vid laddning
  • Uppdatera alltid till senaste mjukvaran
  • Optimera inställningarna i din iPhone.

laga-iphone-borlänge

Övriga tjänster

Vi reparerar allt – vår kunskap är vår framgång”. Över 1000 reparationer i månaden och ett brinnande intresse för teknik gör att våra medarbetare kan laga det mesta. Laddkontakter, vattenskador, kameror, högtalare, volymknappar och hemknappar är några exempel. Om du har en trasig iPhone i Borlänge så är du varmt välkommen att besöka vår butik i Kupolen för en felsökning. 

För kostnader se vår prislista.

Trasig iPhone i Borlänge – Vi lagar den

Mer än 22 500 lagade enheter och 97% nöjda kunder talar för sig själv. Välj Speedy Phone Fix när du är i behov av experter som kan laga din iPhone. Snabba reparationer med originaldelar utförda av proffs till schyssta priser. Kontakta oss vid funderingar, vi svarar alltid.