Portfolio categories: Macbook

Dags att laga din Macbook?

Har du en Macbook dator som gått sönder eller inte startar? Välkommen att laga din Macbook Air hos oss på Speedy Phone Fix till bästa möjliga pris. Datorer håller inte alltid så länge som man hade hoppats på, men det behöver inte vara ett hinder. Istället för att köpa en ny dator kan vi laga din gamla. Vi har lagat många Apple Macbook datorer sedan vi startade, och kan även laga din. Hos oss får du alltid snabbast möjliga reparationer såsom t.ex. att åtgärda problem vid start och laddnings-problem.

laga macbook air

Kan ni laga Macbook Air?

Ja självklart, det kan vi lösa! Vi är en bred mobilreparatör som inte enbart fokuserar på smartphone, utan också på datorer, surfplattor och iPad

En helt ny Macbook kan kosta närmare 15.000 – 20.000 kr. Även om det är en bra investering så vill man kanske inte köpa en ny dator om du inte haft den så länge. Oavsett om du har problem med att ladda din dator eller upplever störningar på skärmen, så kan du vända dig till oss. Vi finns här för att laga din Macbook på kortast möjliga tid.

Är det så att du ont om tid och är i behov av reparation direkt inom en timme? Då kan du besöka någon av våra butiker och laga din mobil i Emporia Malmö, Lund, Eskilstuna, Borlänge och Örebro.

Hos oss kan du även laga Huawei, iPhone, LG och andra smartphone & dator märken till schyssta priser.

Dessa Macbook modeller kan vi reparera