Portfolio categories: Samsung

Behöver du laga din Samsung mobil?

Behöver du laga din Samsung telefon är du välkommen till oss på Euronics Speedy Phone Fix. Oavsett om din skärm är sprucken eller om du behöver byta batteri på din Samsung telefon så kan vi hjälpa dig snabbt på plats. Hos oss får du alltid snabbast möjliga reparationer såsom t.ex. skärmbyte för Samsung. Fördelen med att välja oss är att du inte behöver vänta, du kan oftast få din mobil lagad inom en timme.

Kan ni byta glas på Samsung telefoner?

Ja självklart kan vi lösa det! I princip alla har någon gång tappat sin smartphone på hårt underlag och fått sin skärm trasig. Eftersom smartphones är en essentiell del av våra liv så vill du förmodligen byta glas på din Samsung så snabbt som det går. När vi ska laga din Samsung skärm så är det bara originaldelar av hög kvalitet som gäller. Då kan du vara säker på att din telefon blir som ny när du varit hos vår mobilreparatör.
Har du ont om tid och behöver hjälp snabbt?
Då kan du vända dig till någon av våra butiker i Emporia Malmö, Lund, Eskilstuna, Borlänge och Örebro så att vi kan laga din Samsung telefon direkt. Vi har även en mobilreparation i Göteborg i Allum köpcenter.
Byte av batteri på Samsung och reparation av fuktskador
Vi utför inte bara skärmbyten på daglig basis, utan vi kan också hjälpa dig med alla möjliga problem som din mobil drabbas av. Behöver du exempelvis byta batteri på din Samsung mobil så kan vi ordna det på mindre än en timme. Vi kan också hjälpa dig att laga din Samsung om du skulle ha problem med laddning. Andra vanliga skador vi kan reparera är problem med vibration i mobilen, problem med att starta mobilen eller att uppgradera mjukvaran.

Vi kan även laga Huawei, iPhone, LG och andra smartphone märken till ett rimligt pris.

laga samsung örebro

Vanliga frågor och svar när du ska laga din Samsung mobil

Vilka Samsung modeller reparerar ni? Vi reparerar de allra flesta Samsung modellerna som finns på marknaden. Nedan har du en lista på alla Samsung mobiler vi kan reparera.
Hur mycket kostar det att laga min Samsung? Det beror på modellen på mobilen samt vad det är som måste fixas. Kolla våra prislistor för exakta priser.
Varför är Samsung så dyra att reparera? Samsungs reservdelar är väldigt dyra och reparationstiden för en Samsung är betydligt längre än t.ex iPhone. Därför kostar det alltid mer att reparera en Samsung.
Jag har tappat min Samsung, skärmen har spruckit och touch funktionen har slutat fungera. Kan ni fixa detta? Ja självklart kan vi hjälpa dig med detta! Ett skärmbyte kommer åtgärda detta problem.