Laga iphone i Malmö Byt glas idag

Laga din iphone i Malmö – Emporia

300 kr rabatt på iphone skärmbyten just nu

HITTA BUTIKEN

Behöver du laga din iphone i Malmö?

Har din iphone gått sönder och du måste laga din mobil i Malmö så fort som möjligt? Då är du varmt välkommen att komma in till vår butik i Emporia i Malmö varje dag i veckan. En vanlig reparation vi utför är att byta glas för Iphone eller byta batteri på den. En sprucken skärm ska inte behöva förstöra din arbetsdag, utan vi finns här för dig om du vill utföra ett skärmbyte på din iPhone snabbt och billigt.

Vem som helst kan råka ut för den tråkiga händelsen – en totalt sprucken mobilskärm. Inte minst är det extremt vanligt förekommande för iPhone eftersom de använder skärmar av hög kvalitet i starkt glas. En förstörd mobilskärm kan sabba dina privata möten, inte minst  telefonsamtal och att kunna smsa ordentligt. Även din arbetsdag kan bli kaos då du får svårare att utföra arbetsuppgifter och ha möten under dagen. Vi byter glas på din iPhone XR, iPhone X, iPhone XS eller annan modell från Apple.

Tidigare har vi sett att väldigt många kunder kommer och ska laga sin mobil i Malmö i vår butik. Främst i syfte att laga skärm för iPhone 6s plus, iPhone 7 eller iPhone 8. Vi lägger ner mycket pengar och energi på att träna alla reparatörer i vårt team, så att vi kan hjälpa dig med snabb och billig reparation av iphone varje dag. Vår personal ser även till att ge dig bästa möjliga kundservice.

laga iphone malmö byta glas

Kan jag byta skärm på min iPhone på under en timme?

Ja men visst kan du göra det! Vi ordnar reparationer av iPhones på extremt kort tid så att du kan stanna kvar i gallerian medan vi jobbar. Smidigt och enkelt! Vi är en erfaren mobilreparatör i Malmö som kan ordna ett skärmbyte för din iPhone på nolltid. Visste du att många av de reparationer som vi kan ge dig går att fixa på 30-60 minuter bara? Så ifall du behöver laga din mobil i Malmö så finns vi nära till hands dygnet runt.

Söker du ett mobilabonnemang i Malmö? Då är det också oss du ska prata med. Vi är experter på olika typer av abonnemang, som du får till bra pris. Söker du abonnemang som har bästa tänkbara bindningstid och är flexibla för ditt behov? Då har vi rätt lösningar i vår butik. Oavsett om du vill byta mobiltelefonoperatör till exempelvis Telenor eller Tele2

laga mobil malmö

Hitta till vår butik i Emporia

Adress: Hyllie Boulevard 19 Malmö

Ring: 073-06 666 03

Öppettider: Måndag – Söndag 10–20

HITTA BUTIKEN