Laga Samsung i Malmö

Laga din Samsung i Malmö – Emporia shopping center

Byt glas och batteri på din mobil

HITTA BUTIKEN

Laga Samsung i Malmö

Spräckt skärmen på mobilen? Oroa dig inte! Vi på Euronics Speedy Phone Fix försäkrar dig om att det är inga problem för oss att laga den. Kom förbi vår butik i Emporia shoppingcenter i Malmö så hjälper våra reparations experter dig. Behöver du laga din Samsung skärm så fixar vi det. Vi gör vi allt från skärmbyte till att byta batteri. Detta gör vi i strävan efter att du ska få reparera din Samsung billigt och utan massa krångel! laga samsung malmö

Ingår inte skärmbyte i försäkringen?

Eller hade du helt enkelt bara otur? Vi förstår att ömtåliga glas lätt kan resultera i en sprucken skärm på din telefon. Därför har vi gjort så att du har möjligheten att laga din telefon enkelt och till bästa möjliga pris, oavsett om du ringer med Samsung, iPhone, LG eller Huawei. Kom in till oss och berätta om hur vi kan hjälpa dig.

Hur snabbt kan jag laga min mobiltelefon?

Den frågan är det många som ställer sig… Att laga sin skärm ska självklart gå snabbt och smidigt, varför vi placerat oss inuti Emporias nya shoppingcenter och tar emot kunder under gallerians alla öppettider. Nuförtiden är mobilen ett redskap som kan användas i jobbsyfte, dessutom dygnet runt. Därför har vi kunniga reparatörer som i vissa fall reparerar din Samsung mobil så snabbt som på en halvtimme till en timme! Hos oss får du alltid hjälp direkt. Vill du ha hjälp att laga en trasig surfplatta eller kanske en laptop? Givetvis kan vi det också! Vår förhoppning är att den ska bli som ny igen. Vi tar emot allt från Macbook, oavsett om det är en Pro eller Air, även en trasig iMac kan vi se till att fixa. Vi är kända för att hålla en mycket god kvalitet på vår kundtjänst. Vi utbildar vår personal kontinuerligt så att vi har de bästa förutsättningarna för att kunna bli bäst och snabbast på skärmbyten, byte av batteri, fixa en vattenskada på din telefon eller vilken annan device du än är i behov utav hjälp med.

Abonnemang för din Samsung

I vår butik erbjuder vi också alla kunder och Malmöiter en chans att hitta rätt mobilabonnemang. Vi på Speedy Phone Fix erbjuder en rad olika abonnemang, med eller utan nån lång bindningstid, alltid till billiga priser och bäst villkor. Välj vilket som passar bäst från leverantörer som Tele2, Tre, eller Telia mm. alltid med rådgivning från oss såklart. Välkommen in!