Byta batteri iPhone 6 PLUS

Byta batteri iPhone 6 PLUS

Byta batteri

Byta batteri iPhone 6 PLUS i Eskilstuna eller Lund? Då är Speedy Phone Fix det rätta stället. Vi har både originalbatterier och ersättningsbatterier av hög kvalitet. Byta batteri på iPhone 6 PLUS tar c:a 30 minuter. Våra priser börjar på PRISLISTA beroende på modell. Hos Speedy Phone Fix får du snabbt hjälp. Vi byter ditt batteri direkt. Ingen tidsbokning krävs. De flesta av våra arbeten är drop-in, det går självklart bra att boka en tid om man vill det. Speedy Phone Fix byter batteri på iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 och iPhone X. Vi har alltid batterier i lager.

Byta batteri iPhone 6 PLUS

1. Kolla om det verkligen är batteriet som är dåligt

En bra sak att börja med är att kolla om du verkligen har dålig batteritid eller om det bara verkar så eftersom du använder telefonen så mycket. Öppna Inställningar -> Batteri och vänta tills den har laddat färdigt. Längst ner hittar du statistiken för hur många timmar du faktiskt har använt telefonen – både aktivt och i vänteläge. Om du har 72 procent batteri kvar och har använt telefonen i 2 timmar och 59 minuter betyder det att du bör få ut 10 timmar och 39 minuter totalt. För aktiv användning är det kanske inte så illa.

2. Slå på strömsparläget

IOS 9 introducerade ett nytt strömsparläge som enligt Apple ska ge iPhone tre timmar extra batteritid. När telefonen når 20 procents laddning frågar den automatiskt om du vill slå på funktionen, men du kan också göra det manuellt i Inställningar -> Batteri. Med strömspar läget aktiverat stängs en mängd bakgrundsprocesser av. iPhone slutar hämta mejl och ta emot pushmeddelanden, Hey Siri fungerar inte, inga automatiska uppdateringar laddas ner och vissa effekter stängs av. I ett test på Birchtree hade Iphone fallit till 17 procent batteri vid midnatt utan strömsparläge och 49 procent med strömsparläge på hela dagen. Alla våra reservdelar kommer från den svenska grossisten https://www.speedyphonefix.se . En av Nordens snabbast växande grossister som också exporterar till Spanien, Tyskland och Frankrike.
Related Posts