iPhone 11 (2019) rykten Laga iphone Lund Eskilstuna

iPhone 11 (2019) rykten – Laga iphone Lund Eskilstuna

iPhone 11 (2019) rykten – Laga iphone Lund Eskilstuna

Utgivningsdatum, specifikationer, pris och funktioner! iPhone 11 (2019) rykten – Laga iphone Lund Eskilstuna När släpps iPhone 2019? Vad ska specifikationerna vara? Kommer det att ha speciella egenskaper? Här är allt vi vet!
Visst, iPhone XS och XR har bara levererats så iPhone 11, iPhone XI, iPhone XT eller vad än Apple slutar ringa 2019 iPhone är fortfarande ett år bort. Men vi får redan rykten om det och det betyder att vi behöver runda dem. Denna artikel uppdateras kontinuerligt för att inkludera de senaste nyheterna och rykten så att du kan vara bland de första som kan ta reda på. Bokmärk det, spara det, dela det och kolla tillbaka ofta! 15 januari 2019: Anges 2019 iPhone visar att horisontell trippel kamera setup iPhone 11 (2019) rykten – Laga iphone Lund Eskilstuna Teamet över på CompareRaja har fått sina händer på en uppsättning förväntningar av 2019 iPhone. Dessa bilder säkerhetskopierar tidigare rapporter att Apples flaggskepps iPhones kommer att sporta en trippelkamera setup på baksidan av enheten.

iPhone 11 (2019) rykten – Laga iphone Lund Eskilstuna

Baserat på ovanstående kan iPhone (2019) behålla en liknande frontkropp som den aktuella iPhone men kommer att ha en mindre skårning och något tunnare inslag (osynlig till nakna ögon). Den stora skillnaden kan vara på baksidan där du kan se horisontellt staplad trippel bakre kameramodul placerad i mitten. Kameraenheten består av tre sensorer + en cirkelblink runt mittkameraobjektivet + mikrofon under mittkameraet. På baksidan av enheten finns också Apples logotyp. Volymvredet placeras till vänster tillsammans med ring / tyst strömbrytare, medan strömbrytaren är placerad till höger. Telefonen kan innehålla vanlig blixtport längst ner.iPhone 11 (2019) rykten – Laga iphone Lund Eskilstuna Medan en tidigare rapporterad läcka föreslog att 2019 flaggskepps iPhones skulle ha en fyrkantig kameramodul, enligt CompareRaja, är båda designerna för närvarande under övervägande av Apple. 11 januari 2019: Apple planerar ny iPhone XR, iPhone Max med tre kameror

Wall Street Journal:

Apple Inc. planerar att släppa tre nya iPhone-modeller igen i höst, inklusive en efterföljare till den kämpande XR, den lägre prissatta 2018-enheten med en flytande kristallskärm som har brutit mot Apples försäljningsförväntningar, kände människor som är bekanta med frågan.iPhone 11 (2019) rykten – Laga iphone Lund Eskilstuna Både Greg Joswiak, Apples chef för produktmarknadsföring och Tim Cook, Apples VD, har sagt att iPhone XR var Apples bästsäljande iPhone varje dag sedan den blev tillgänglig, så hur ”kämpar” det verkligen inte motstår, planerar en uppföljning är inte i alla fall överraskande. Apple planerar att introducera några nya kamerafunktioner, inklusive en trippel bakre kamera för toppmodellen och en dubbel bakkamera för de två andra modellerna, sa folket. Triple kamera har ryktats ett tag. Det skulle igen ge större telefon bättre funktioner (Max skulle bli som Plus) men om det får mig en vidvinkel eller bättre lågt ljus, tar jag det.

iPhone 11 (2019) rykten – Laga iphone Lund Eskilstuna

 Samtidigt kommer LCD-modellen sannolikt att uppgraderas till ett dubbelsystem från den enda kameran på baksidan av XR, sa de.iPhone 11 (2019) rykten – Laga iphone Lund Eskilstuna Den nuvarande XR har ett bra enkelkamera system (och så gör Googles Pixel, vilket gör att kameran räknas in i den nya megapixel-rasen är bara konstig – stoppa den WSJ!) Men med minst två kameror möjliggör mycket bättre och bredare tillämpligt djup data. Apple överväger också att trimma funktioner från 2019-serien för att minska kostnaderna, säger folk som är bekanta med frågan. Det inkluderar kraftenhetsmodulen, vilket gör skärmen känslig för fingertoppstrycket, sa folket, även om funktionen kunde leva i andra komponenter, sa en av människorna. Haptic Touch, som eventuellt kan ersätta 3D Touch, är inte en tillräckligt bra ersättare än. Men det är en billigare lösning. Jag skulle sakna 3D Touch men jag är inte säker på hur många skulle. Särskilt om Haptic Touch blir bättre och blir användbar för kortkommandon och liknande.iPhone 11 (2019) rykten – Laga iphone Lund Eskilstuna 12 november 2018: Intel 5G-modem kan bara vara redo i tid för nästa iPhone nästa höst Tack vare Apples pågående juridiska problem med Qualcomm har företaget gått in på Intel för sina modem. En oro var 5G, vilket Qualcomm försöker knyta som det gjorde LTE. Vad skulle Apple göra? Idag har vi vår första riktiga aning:iPhone 11 (2019) rykten – Laga iphone Lund Eskilstuna
Related Posts