Laga iPhone X

Laga iPhone X

Laga iPhone X

 Laga iPhone X Försäljningen av iPhone X har stigit över hela världen, och butikerna har varit mycket upptagna att köpa den nya telefonen trots sitt höga pris. ”IFixit är en av de mest populära webbplatserna för att hjälpa .användare att reparera sina datorer och hjälpa dig steg för steg för att reparera eller byta ut någon del av din dator” Laga iPhone X Den här webbplatsen publicerade en process för demontering och analys av komponenterna. i iPhone X, vilket helt skiljer sig från designaspekten i föregående iPhone. laga iphone x : Laga iPhone X Fantastiskt demontera iPhone X   1 – Laga iPhone X 2 – iFixit avslöjade att moderkortet eller ”moderkortet” för iPhone X är väldigt staplat med komponenter. och till och med uppta det här lilla utrymmet har gjorts som smörgåsen för att minska. storleken på en aldrig tidigare skådad grad, där Iphone X är den mest intensiva panelen och staplar upp till en timme Apples egen! Laga iPhone X Fantastiskt demontera iPhone X
Speedy Phone Fix  – Laga iphone X 3-IFixit säger, ”Den närmaste enheten vi hittat liknar Iphone X från insidan är Apples första iPhone”
4-När kylaren är invecklad motsvarar den 70% av moderkortet i iPhone 8 Plus. Om iPhone X är placerad. som den är utan vikning, kommer den att öka 55% av iPhone 8 Plus.
Laga iPhone X Fantastiskt demontera iPhone X
5-Apple A11 Bionic är en ”SoC”, inte bara ett enda chip som integrerar alla elektroniska
system och innehåller en grafikprocessor, nyckelminne, USB-styrenhet, strömstyrningsstöd, Wi-Fi, 4G LTE, etc.),
ljudchip, dataminne, skärmstöd, beröringsstöd, kamerastöd och hundratals andra komponenter har alla en mycket viktig funktion
. Detta chip är den första dual-core-processorn med en
speciell neuraldrift för användning med Face ID-teknik. Överraskande är bruksanvisningen för dessa SoC-processorer mer än 1000 sidor.
Fantastiskt demontera iPhone X_Laga iPhone X
6- RAM 3 GB DDR4 RAM Laga iPhone X
7- För att ge utrymme till framsensorerna är fronthögtalaren något nedåt,
omformad och utrustad med en kanal för att ge ljudet klart ut.
8-För Apple iPhone X har Apple integrerat två batterier tillsammans i form
av ”L” Anledningen till att Apple ackumulerar andra komponenter är att ge
så mycket utrymme som möjligt för batteriet, vilket är en tydlig jämförelse
mellan iPhone X-batteriet och iPhone 8, IPhone X är mindre än iPhone 8 Plus och
något större än iPhone 8, iPhone 27 X-batteriet med en kapacitet på 2716 mA, medan
iPhone 8 Plus 2691 mAh-batteri och Iphone 8 med 1821 mA-batteri. Laga iPhone X
9-Den mest komplexa gruppen är de övre komponenterna, som inkluderar högtalarna, mikrofonen
för bildskärm, omgivande ljussensorer, ljusmättnadsgivare och zoomgivare.
10-Den dubbla bakre kameran, stödd av en robust hållare och för ökad säkerhet, tillsattes lim. 11-När det gäller skärmen är OLED en 5,8-tums skärm med 2,436×1,125 pixlar upplösning (458 ppi). 12-IFixit sa att kostnaden för att ersätta den här lyxskärmen är hög och kommer inte att vara tillgänglig snart. ”Apple sa att kostnaden för Fantastiskt demontera iPhone X_Laga iPhone X att behålla iPhone X-skärmen är 249 dollar medan de andra komponenterna kostar 549 dollar av garantin.” För mer information om underhållspriser för skärmar, se detta. Artikel: laga iphone x Den Taptic Engine som vet att klickmotorn används för att få användaren att känna att han har gjort vad han Laga iPhone X vill ha genom att skicka en reaktion från enheten, en enkel skaka som användaren känner. Den här motorn ligger längst ned på enheten som tidigare versioner av iPhone. Linjerna på iPhone: ns baksida, som är mycket viktiga för att skicka och ta Laga iPhone X emot sändningssignaler, har tagits bort. Apple har åberopat en ny metod som gör att iPhone-strukturen kan ta emot signaler och registrera ett patent. Ikonerna och markeringarna på baksidan av iPhone X har också tagits bort, precis som i iPhone 8. Detta görs genom varumärkespromotionslagen för 2014 eller lagen om elektronisk märkning, som gör att tillverkare av elektroniska enheter kan visa den information som krävs på skärmen istället för etiketten på enheten.
IFixit-webbplatsen gav iPhone 6 X 6 av 10 underhåll. Apple prioriterar att byta ut batteriet och skärmen. Laga iPhone X
tillhandahålla reservdelar så snart som möjligt och sedan tillgängligheten och bytet av det bakre glaset.
 
Related Posts