Portfolio categories: Huawei

Dags att laga din Huawei mobil?

Laga Huawei mobil

Är du i behov av att laga din Huawei smartphone som gått sönder? Då är du varmt välkommen laga din mobil i Eskilstuna, Lund eller någon av våra andra butiker runt om i Sverige. Det spelar ingen roll om det är så att din skärm gått sönder eller att batteriet är trasigt. Hos oss får du enbart snabbast möjliga reparationer, oavsett om din Huawei kräver ett skärmbyte eller annan typ av reparation

Ska du byta glas på din Huawei telefon?

Du behöver inte oroa dig om du skulle tappa din smartphone i marken. Det går att laga, men krävs oftast att ett proffs utför reparationen. Att drabbas av en sprucken skärm på din mobil är varken kul eller hållbart. Har du en LCD skärm kan den också behöva bytas utöver själva glasytan. Majoriteten av de reparationer som vi erbjuder när vi ska laga din Huawei mobil är utförda på mindre än 2 timmar. Vi på Speedy Phone Fix finns här för dig och kan snabbt och effektivt byta glas på din Huawei så att du kan använda den igen.

laga huawei lund

Kan ni laga en fuktskadad Huawei mobil?

Ja visst kan vi göra det! Har din Huawei mobil hamnat i sjön eller i badkaret? Fuktskador är vanliga idag och alla mobiler är inte vattentåliga trots att det är år 2020. För att laga en fuktskadad Huawei behövs professionell utrustning. Du hittar mer info under fliken övriga tjänster. Vi lagar även t.ex. iPhone, Samsung och Macbook på kort tid.

Vill du även byta abonnemang till din Huawei samtidigt som du behöver reparera telefonen? Jämför abonnemang hos oss snabbt och smidigt på plats i en av våra butiker redan idag. Vi erbjuder de mest eftertraktade abonnemangen från t.ex. Telia eller Tele2.

Hitta din Huawei modell i listan här