Portfolio categories: iPad

Behöver du reparera din iPad?

Laga din iPad hos oss Speedy Phone Fix. Har din iPad skärm gått sönder eller behöver du byta batteri på din iPad Air 2? Har du en trasig iPad men vet inte vad som är fel med den? Kom in till någon av våra butiker med din iPad till oss så ser vi till att göra en felundersökning. Efter felsökningen återkommer vi med en rapport samt pris för att laga din iPad. Vi utför reparationer på alla sorters iPads med originaldelar.

laga ipad skärmbyte

Reparera iPad med Skärmbyte m.m

Vi byter ut din trasiga iPad skärm mot en ny. Om du har en trasig eller eller sprucken LCD / glasskärm på din iPad så kan vi snabbt och smidigt reparera den genom att byta ut skärmen mot en ny. Vi utför alla slags reparationer på diverse iPads, såsom batteribyte med originaldelar där vi byter ut ditt gamla batteri på din iPad mot ett helt nytt. Nästan alla våra reparationer såsom skärmbyte, batteribyte eller laddningsproblem är klara på mindre än 2 timmar. Vi på Speedy Phone Fix reparerar många trasiga iPads och kan därför i de flesta fall garantera att din iPad kommer att fungera perfekt igen efter reparationen.

Vi är en mobilreparatör som växer fort och i dagsläget så har vi ca 7 butiker runt om i landet. Oavsett om du ska laga din iPad i Malmö, Örebro, Eskilstuna, Lund eller t.ex. Borlänge så är du välkommen in till oss. Är du osäker på vilka iPad modeller som vi tar emot och kan reparera? Kika då igenom listan här nedan med modeller och hitta rätt pris för rätt modell direkt.

Hitta din iPad modell nedan