Dags att byta telefon? Vi hjälper dig att jämföra mobilabonnemang

Dags att byta telefon? Jämför abonnemang och telefonmodeller hos oss

Ska du byta telefon?

Känner du för att uppgradera dig och byta telefon, men har svårt att välja rätt? Euronics, Speedy Phone Fix är inte bara proffs på snabba mobilreparationer. Vi erbjuder även dig hjälpen att jämföra mobilabonnemang så att du kan kan vara trygg i att du inte betalar mer än vad du ska. Vi kan garantera dig att med rådgivning från Euronics Speedy Phone Fix får du en bedömning från en oberoende leverantör. Detta innebär att vi endast ser till våra kunders bästa i valet av telefon eller operatör.

Jämför abonnemang
Vi är inte bara proffs på mobilreparationer, vi hjälper dig även att välja rätt operatör.

Att byta telefon kan kännas komplicerat

Att byta telefon behöver inte vara svårt om du tar hjälp av oss. Vi vill inte att du ska betala mer än vad du nödvändigtvis behöver. Det finns flera anledningar till varför summan för telefoni kan verka hög. Dels kan det bero på att surfmängden man har är mer än vad man faktiskt någonsin når upp till. Det kan också bero på att man har ett separat abonnemang för varje individ i familjen, trots att det är många operatörer som numera erbjuder familjeabonnemang med mängdrabatt. Som privatperson kan det vara knepigt att ha koll på de tips och trix som finns för att få ner månadskostnaden. 

Du kanske är nöjd med din operatör, men undrar hur man kan byta telefon utan att bli av med ett bra erbjudande på sitt befintliga abonnemang. Det, och mycket mer kan vi hjälpa till med. Vi finns till för att ge dig rätt rådgivning så du fattar gynnsamma beslut när det gäller din eller familjens telefoni. 

Vi kan också laga din telefon om du inte vill köpa en ny

Du är alltid välkommen in till oss oavsett om du vill laga din iPhone eller jämföra mobilabonnemang. Vi jobbar effektivt och har alltid möjlighet att erbjuda dig drop-in service. Vi samarbetar med alla de största operatörerna i Sverige och låter dig ta del av abonnemangserbjudanden från bl.a. Telia, Halebop, eller Tele2. Hos oss får du alltid rådgivning utifrån ditt behov, tack vare att vi är en oberoende leverantör med komplett utbud av mobiltelefoner operatörer och övriga tjänster.

Du kan enkelt och snabbt laga din mobil via vår mobilreparation i Göteborg, Örebro, Borlänge eller någon av våra andra butiker runt om i hela Sverige. Vi tar emot alla telefoner från iPhone till OnePlus så tveka inte att komma med ditt ärende till oss.

iphone skärmbyte
Vi har erfarna säljare som hjälper dig oavsett om du vill laga din telefon eller jämföra abonnemangserbjudanden.

Kvalificerade reparatörer

Oavsett om du vill få hjälp av en mobilreparatör, jämföra mobilabonnemang, laga din MacBook eller annan mobil enhet kan vi hjälpa dig. Vi har exempelvis kvalificerade reparatörer och rådgivare som finns till för att lösa dina tekniska problem. Kom in till någon utav våra butiker och laga din mobil i Eskilstuna, Emporia Malmö, Lund, Borlänge eller Örebro så får du hjälp direkt på plats!