Portfolio categories: OnePlus

Laga din OnePlus mobil hos oss
Laga din OnePlus mobil hos oss och få riktigt bra pris. Oavsett om din mobilskärm är trasig, om enheten är fuktskadad eller du behöver byta batteri kan du göra det hos oss. Ta med din OnePlus smartphone in till oss så ser vi till att snabbt reparera den. Vi erbjuder riktigt snabba reparationer så att du inte behöver vänta länge. Du kan många gånger få din mobil lagad hos oss på Euronics Speedy Phone Fix inom en timme eller ännu snabbare. 

https://www.youtube.com/watch?v=x1MtmboRHfU
Erbjuder ni att byta glas på OnePlus mobiler?
Absolut kan vi det! Att tappa sin mobil i marken ska inte behöva förstöra din dag. Vi gör ett skärmbyte på din OnePlus mobil. Våra smartphones är en otroligt viktig del av våra liv så att byta glas på din smartphone är något du ofta vill göra så fort som du kan. Som mobilreparatör kan vi laga OnePlus mobiler med högkvalitativa originaldelar, i princip oavsett vilket problem du har med din telefon. 

Kom in till någon av våra butiker runtom i Sverige och få hjälp direkt att laga din OnePlus. Vi finns i Emporia Malmö, Lund, Eskilstuna, Borlänge och Örebro med omnejd.
Byta batteri på OnePlus och laga fuktskada 
Vi välkomnar de flesta typerna av problem med mobilen. Behöver du exempelvis byta batteri på din för att reparera din OnePlus mobil så kan vi ordna det på en halvtimme till 60 minuter. Andra vanliga problem som vi åtgärdar är fuktskada och problem med laddning. Så kom till oss och laga din OnePlus redan idag!

I våra butiker erbjuder vi dessutom även abonnemang från flera operatörer, exempelvis Tele2 och Telia. Så passa på att byta abonnemang när du lagar din mobil om du ändå tänkt göra det sedan tidigare.
Se vilka OnePlus mobiler vi kan reparera nedan: