Har din skärm gått sönder? Kom in till oss för att byta glas din iPhone i Malmö!

Har din skärm gått sönder? Kom in till oss för att byta glas på din iPhone i Malmö!

Har din skärm gått sönder? Kom in till oss för att byta glas på din iPhone i Malmö!

Har du råkat tappat mobilen och letar efter någonstans att byta glas på din iPhone så fort som möjligt? För dig som behöver laga din mobil i Malmö snabbt och smidigt är det bara att komma in till vår butik i Emporia köpcentrum varje dag i veckan. Byta glas på iPhone samt att byta batteri är båda vanliga reparationer för oss, därför har vi blivit experter på dessa och många andra reparationer. En sprucken skärm ska inte behöva förstöra din arbetsdag, utan vi finns här för dig om du vill utföra ett skärmbyte på din iPhone snabbt och billigt. Eftersom iPhone mobiler är så pass tunna och lätta (en feature som vi flesta verkligen gillar) gör detta att de kan vara lite mer utsatta för skador jämfört med en tyngre och styvare mobil. iPhone mobiler har även en touchskärm som är gjort av tunt glas, vilket är betydligt känsligare än en enkel plastskärm. Detta betyder att det blir större risk för att skärmen går sönder om man råkar tappa mobilen i marken. Om detta händer dig så är det betydligt smartare att låta oss laga den spruckna skärmen istället för att köpa en helt ny. Idag är iPhones är så pass välgjorda och högpresterande att man inte bör kasta mobilen bara för att en del har råkat gå sönder. Du kan spara mycket pengar om du väljer att komma in till oss för att byta glas på din iPhone i Malmö istället för att köpa en helt ny mobil innan den du har nått slutet av sin livscykel.

Snabb och smidig service är alltid en prioritet

Vem som helst kan råka ut för den tråkiga händelsen – en totalt sprucken mobilskärm. Inte minst är det extremt vanligt förekommande för iPhone eftersom de använder skärmar av hög kvalitet i starkt glas. En förstörd mobilskärm kan sabba dina privata möten, inte minst telefonsamtal och att kunna smsa ordentligt. Även din arbetsdag kan bli kaos då du får svårare att utföra arbetsuppgifter och ha möten under dagen. Idag är mobilen ett otroligt viktigt föremål som vi använder nästan konstant. Eftersom man kan använda den till allt från underhållning till att lagra viktig information så blir mobilen en slags livlina. Det är då extra frustrerande när man råkar tappa den i marken och skärmen går sönder. Därför finns vi på Speedy Phone Fix alltid nära dig så att du som behöver byta glas på din iPhone alltid kan få hjälp. Att du ska ha möjlighet att laga din iPhone snabbt och till ett bra pris är såklart en prioritet för oss. Till skillnad från många andra mobilreparatörer på marknaden idag så kan vi utföra många fler reparationer än att bara byta glas på din iPhone. Utan vi erbjuder även en mängd andra servicetjänster och reparationer. Vare sig om du har en äldre iPhone modell, en Huawei, Samsung, LG eller någon annan modell så kan du få hjälp av vårt proffsiga team. Kom in till vår butik i Malmö eller någon annanstans runt om i landet och låt oss byta glas på din iPhone snabbt och smidigt. Har din laddkontakt gått sönder eller behöver du hjälp med att laga en mobil av ett annat märke? Vi utför snabba reparationer samt skärmbyte på iPhone gjorda av riktiga proffs. Vi satsar mycket resurser på att utbilda vår personal, så att de kan ge dig bästa möjliga service.

Kan jag byta glas på min iPhone på under en timme?

Ja men visst kan du göra det! Vi byter glas på iPhones på extremt kort tid så att du kan stanna kvar i gallerian medan vi jobbar. Smidigt och enkelt! Vi är en erfaren mobilreparatör i Malmö som kan ordna olika reparationer som bland annat batteribyte eller laga sprucken skärm på din iPhone på nolltid. Visste du att många av de reparationer som vi erbjuder görs på bara 30-60 minuter? Så ifall du behöver byta glas på din iPhone i Malmö så finns vi alltid nära till hands. Vi har väldigt många kunder som kommer in för att reparera bland annat iPhone 11, och äldre modeller som till exempel iPhone 8. Men vi har även kunder som kommer in för att reparera andra modeller som till exempel Huawei. Vi lägger ner mycket tid och energi på att träna alla reparatörer i vårt team, så att vi kan hjälpa dig med snabb och billig mobilreparation varje dag. Vår personal ser även till att ge dig bästa möjliga kundservice. På jakt efter ett nytt mobilabonnemang? Då är det också oss du ska prata med! Vi kan hjälpa dig jämföra olika abonnemang så du kan hitta det som passar dig mest. Söker du abonnemang som har bästa tänkbara bindningstid och är flexibla för ditt behov? Då har vi rätt lösningar i vår butik. Oavsett om du vill byta mobiltelefonoperatör till exempelvis Halebop eller Tele2.
Related Posts